Metro
Metro Nieuws 18 mei 2018 / 09:40 uur

Nev Schulman beschuldigd van seksueel wangedrag

Waar Nev Schulman in zijn programma Catfish normaliter online leugenaars ontmaskert, ligt hij nu zelf onder vuur. De presentator en uitvoerend producent wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. MTV heeft besloten de opnames voor nu neer te leggen.

Beschuldigingen

In het programma Catfish, waarin Nev Schulman de presentatie op zich neemt, wordt onderzoek gedaan naar online relaties en de ‘echte’ waarheid achter sommige mensen. In de meeste gevallen blijkt niet iedereen te zijn wie hij of zij is. Eén van de vrouwen die te zien was in een aflevering, Ayissha Morgan, beweert in een aantal video’s op Youtube dat Schulman haar onheus zou hebben bejegend tijdens de opnamen. Ze noemt hem niet bij zijn naam, maar refereert aan een ‘Jack’, die de hoofdpersoon van het programma zou zijn. Hij zou haar onder meer gevraagd hebben of ze ooit seks had gehad met een man en dat ze dat anders maar eens moest proberen. Daarnaast zou hij haar hebben ingelicht over de grootte van zijn geslachtsdeel.

https://www.youtube.com/watch?v=CTlOww0NTVI

Ontkenning

Nev Schulman ontkent zelf dat hij zich ongepast heeft gedragen tijdens de opnames en meerdere getuigen zouden daar dan ook voor in kunnen staan. Hij verklaart tegenover het Amerikaanse medium Page Six:  „Ik ben altijd open geweest over mijn leven en neem mijn verantwoordelijkheden, maar deze beschuldigingen zijn onwaar.”

Gezin

De 33-jarige presentator is getrouwd en heeft een dochter. MTV zegt de beschuldigingen erg serieus te nemen.

Reageer op artikel:
Nev Schulman beschuldigd van seksueel wangedrag
Sluiten