Amarins de Boer
Amarins de Boer | LinkedIn Nieuws 18 mei 2018 / 10:24 uur

Prins Charles brengt Meghan Markle naar het altaar

De Britse kroonprins Charles zal zaterdag tijdens de huwelijksceremonie Meghan Markle weggeven. Dat blijkt uit een verklaring van Kensington Palace. „De prins van Wales is blij om mevrouw Markle op deze manier welkom te heten in de Koninklijke familie", laat het paleis weten.

Eerst zou Meghans vader, Thomas Markle, zijn dochter naar het altaar brengen, maar donderdag werd bekend dat hij vanwege zijn gezondheid de Royal Wedding niet kan bijwonen.

Hartoperatie

Thomas onderging woensdag een hartoperatie. Tegenover entertainmentsite TMZ liet hij weten dat het goed met hem gaat, maar dat zijn herstel nog lang duurt.

Meghan heeft daarom haar schoonvader gevraagd om de taak over te nemen. Volgens Britse media werd ook Meghans moeder Doria getipt om de rol te vervullen.

Prins Philip

Het paleis heeft verder bekendgemaakt dat de 96-jarige prins Philip, de opa van bruidegom prins Harry, het huwelijk wel gewoon bijwoont. Hij onderging onlangs nog een heupoperatie en laat daarom sinds vorig jaar zomer publieke optredens aan zich voorbijgaan.

Reageer op artikel:
Prins Charles brengt Meghan Markle naar het altaar
Sluiten