Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 3 jan 2018 / 09:20 uur

Mattie Valk is klaar met 24-jarige rapper Boef

„Boef bestaat bij de gratie van jonge meisjes en diezelfde meisjes kraakt hij nu af. Schijnheilig en hypocriet”, luidde het woensdagmorgen in de ochtendshow van Mattie Valk. De Qmusic-dj is niet van plan nog muziek te draaien van de 24-jarige rapper.

Helemaal klaar mee

Valk heeft duidelijk gemaakt dat hij alles behalve waardering heeft voor rapper Boef: „Ik vond zijn muziek toch al niet veel aan maar nu wil ik het helemaal niet meer draaien."

Het gaat daarbij ook nog eens de grenzen over. Ook de Belgische radio-DJ Karolien Debecker is klaar met de rapper. Op Twitter schreef ze: „In de Middeleeuwen hadden ze nog meer respect voor vrouwen dan jij. Excuses of niet, jou draai ik voorlopig niet meer op de radio."

Daarbij heeft CDA-kamerlid René Peters zich dinsdag ook negatief uitgelaten over de rapper. „Maar eigenlijk denk ik dat boos worden niet zoveel zin heeft. Ik heb een beter idee. Als al die tenten waar vrouwen komen en alcohol gedronken wordt, deze rapper niet meer vragen om op te treden, dan is het rap afgelopen met rapper Boef. Dan is het weer gewoon Boef. En dan hoeft hij zich ook niet meer te ergeren aan dames in rokjes. Iedereen blij”, schrijft hij op zijn blog.

‘Kechs’

Boef kreeg op Oud en Nieuw een lekke band en werd daarop door drie dames naar huis gebracht. Naar eigen zeggen maakte hij daarna in een dronken bui een Snapchat waarin hij de vrouwen ‘kechs’ noemde, oftewel ‘hoeren’.

Boef heeft, na veel ophef, zijn excuses aangeboden:

https://twitter.com/HitRadioNL/status/948288868243136513

https://twitter.com/JeffreySnelders/status/948441206559789056

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mattie Valk is klaar met 24-jarige rapper Boef
Sluiten