Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 31 jan 2018

Jarige prinses Beatrix op de foto met kleinkinderen

Prinses Beatrix is woensdag tachtig jaar geworden. En ter gelegenheid van haar verjaardag werd de prinses – en oma – gefotografeerd door Jeroen van der Meyde bij kasteel Drakensteyn met al haar acht kleinkinderen.

Ook is er een groepsfoto gemaakt met koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien en prinses Mabel. Het Koninklijk Huis verspreidde de beelden woensdagochtend.

De trotse oma en prinses met haar kleinkinderen ©RVD Jeroen van der Meyde
De trotse oma en prinses met haar kleinkinderen ©RVD Jeroen van der Meyde
De koninklijke familie ©RVD Jeroen van der Meyde

Beatrix in beeld

De groepsfoto’s zijn door dezelfde fotograaf genomen als de portretfoto’s van de prinses die al eerder naar buiten werden gebracht. Fotograaf Jeroen van der Meyde is geen onbekende van de koninklijke familie. Hij maakte al vaker fraaie portretten van de Oranje’s. Ver hoefde prinses Beatrix niet te reizen voor deze fotoshoot. De ex-vorstin woont sinds 2014 op het landgoed in Lage Vuursche

Het portret van de 80-jarige Beatrix ©RVD Jeroen van der Meyde

Prinses Beatrix is woensdag tachtig jaar geworden. Ze viert haar verjaardag in besloten kring met familie en vrienden. Zaterdag doet ze dat nog eens over met een groter feest met genodigden in het Paleis op de Dam.Wie de prinses ‘persoonlijk’ wil feliciteren kan terecht op de site van het Koninklijk Huis. Op de website is een speciaal felicitatieregister geopend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Jarige prinses Beatrix op de foto met kleinkinderen
Sluiten