Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 31 jan 2018 / 07:55 uur

Vrachtwagen vol gloednieuwe auto’s in de fik op A27

Op de A27 van Breda naar Utrecht vond woensdagochtend een incident plaats waarvan je nou echt zegt: oeps, zonde! Een vrachtwagen die volgeladen stond met nieuwe auto’s is ter hoogte van Werkendam in de fik gevlogen.

De brand, die om 06.30 uitbrak, veroorzaakte een grote file, volgens de ANWB rond 08.00 al zo’n 15 kilometer, wat goed was voor een vertraging van ‘veel meer dan een uur’. Eerder werd de weg zelfs helemaal afgesloten. De rechterrijstrook van de A27 is nog dicht. Dit zal waarschijnlijk tot het middaguur duren. Er wordt geadviseerd om via Dordrecht te rijden.

De brand is geblust, maar volgens de ANWB is er weinig over van de nieuwe auto’s en de vrachtwagen waar de wagens op stonden. Foto’s van de brand werden door de ANWB op Twitter gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrachtwagen vol gloednieuwe auto’s in de fik op A27
Sluiten