Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 3 dec 2017

Sylvie Meis krijgt nieuwe klus aangeboden

Schreven we eerder vrijdag nog over het plotselinge ontslag van Sylvie Meis bij het Duitse Let’s Dance, nu blijkt dat Meis niet lang hoeft in te zitten over de volgende stap in haar Duitse tv-carrière. Ze is namelijk gevraagd om de Miss Duitsland-verkiezing te presenteren.

Miss Duitsland

Max Klemmer, de 21-jarige organisator van de Miss Duitsland-verkiezing meldt hartstikke blij te zijn geweest toen Meis plotseling beschikbaar bleek voor een presentatieklus. Hij vertelt aan het Duitse Bild: „Sylvie Meis is een geweldige en ervaren presentatrice. Ze kan bij ons aan de slag als presentatrice voor de finale van de Miss Duitsland-verkiezing, die plaatsvindt op 24 februari in Rust.”

Over haar accent, wat volgens Meis een van de redenen was voor haar ontslag bij RTL, maakt Klemmer zich geen zorgen. Hij vertelt dat er aan de verkiezing een hoop finalisten meedoen uit bijna iedere regio van Duitsland. „Die hebben we ook altijd goed kunnen verstaan”, aldus Klemmer.

Nieuwe uitdaging

Het zal niet een van de zwaarste klussen uit de carrière van Meis worden. „Ze moet 22 prachtige, jonge vrouwen een beetje onder controle houden.” Meis heeft aangegeven nog steeds erg verdrietig te staan over de plotselinge breuk met RTL, maar zegt enorm uit te kijken naar een nieuwe uitdaging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis krijgt nieuwe klus aangeboden
Sluiten