Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Nog altijd geen spoor van Anne

Zelfs na de aanhouding van Michael P. uit Zeewolde, is er nog altijd geen spoor van de vermiste Anne uit Utrecht.

Waarschijnlijk was er bij vrienden en familie een sprankje hoop, toen maandagmiddag een man werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Anne. Maar vooralsnog houdt de man zijn kaken stijf op elkaar, schrijft RTV Utrecht. Of er sporen van Anne zijn gevonden in de kamer van Micheal P. is niet duidelijk.

Reactie kliniek Den Dolder

Altrecht, de instelling uit Den Dolder waar Michael P. zit, heeft inmiddels ook gereageerd. ,,Wij weten dat bij onze buren veel vragen en onzekerheden leven over wat er gebeurd is”, schrijven ze op hun website. ,,Het gaat ons aan het hart dat er grote ongerustheid is ontstaan en dat dit onze omwonenden raakt in hun directe leefomgeving. De vermissing roept bij een ieder veel emoties en vragen op. Ook bij onze patiënten en medewerkers.”

In een bijlage leggen ze uit hoe een forensische kliniek werkt. ,,Of een patiënt vrijheden krijgt, hangt af van de voortgang in de behandeling.”

Michael P. zit vast voor het verkrachten van twee meisjes en voor een gewapende overval. De zoektocht naar Anne gaat woensdag verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.