Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 25 okt 2017

Instagrammer laat tatoeage zetten bij haar kat

Een Oekraïense Instagrammer heeft het in haar hoofd gehaald om haar kat te laten tatoeëren en heeft zich hiermee de woede van heel wat mensen op de hals gehaald.

Niet alleen op social media wordt er schande gesproken van de actie van Elena Ivanickaya, ook dierenrechtenorganisaties en de politie zitten er inmiddels bovenop.

https://twitter.com/coinsiglieri/status/923192738157383680

De influencer deelde een foto op Instagram waarop we zien hoe haar naaktkat onder handen wordt genomen door een tatoeëerder.

Sickening – how could she do this to an innocent animal?!

Gepostet von The Sun am Dienstag, 24. Oktober 2017

„De eigenaar van deze kat dacht dat het leuk zou zijn om haar huisdier een tattoo geven. Maar dit zijn de ergste uren in het leven van het beestje. We kunnen zelfs niet eens naar deze foto’s kijken”, reageert dierenrechtenorganisatie UAnimals. De politie dreigt te kijken naar tekenen van mishandeling.

Geen pijn

Ivanickaya is zich van geen kwaad bewust en zegt dat ze van tevoren de dierenarts heeft geconsulteerd. Deze zou geen problemen met haar plannen hebben gehad. Ook zou de dierenarts aanwezig geweest toen Ivanickaya’s kat werd getatoeëerd.

De kat zou volgens Ivanickaya geen pijn hebben geleden, omdat de naald enkel de opperste laag van de huid heeft beroerd. Na de operatie gedroeg hij zich dan ook weer helemaal normaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Instagrammer laat tatoeage zetten bij haar kat
Sluiten