Eefje van Son
Eefje van Son Nieuws 12 mrt 2016 / 12:20 uur

Pas 11 jaar oud en nu al een eigen bedrijf

Woensdag vierde hij pas zijn 11e verjaardag en hij heeft nu al zijn eigen onderneming: maak kennis met Ronaldo Kampen. Hij is vernoemd naar de profvoetballer Christiano Ronaldo en hoopt dan ook ooit even succesvol als de topvoetballer te zijn met zijn eigen opgezette indoorbaan voor Ninebots en balance boards: Ninebot Tours Helmond. Op 20 maart is er een open dag!

Het Helmondse ventje noemt zichzelf ook wel ‘Ronaldo de boss’, althans dat staat in graffitiletters op een bord wat in de hal van zijn eigen bedrijf hangt. Ronaldo heeft het natuurlijk niet alleen gedaan, maar heeft hulp gekregen van zijn opa. Deze had namelijk een eigen onderneming in rvs-bladen, maar toen de man op zijn oude dag hiermee stopte, kwam het bedrijfspand vrij. En toen was daar kleinzoon met zijn plannen!

Segway

Maar wat zijn Ninebots en balance boards eigenlijk? Je kunt beiden gadgets vergelijken met Segways, alleen zijn Ninebots van een ander merk en zijn balance boards Segways zonder stuur. Ronaldo is van plan om over een paar weken kinderen dagelijks in zij indoorhal les te geven en op deze gadgets te laten spelen.

Miljonair

Het zakenmannetje kwam op het idee doordat hij met het gezin naar Egypte op vakantie was geweest. Daar stond hij voor het eerst op een Segway. „Ik vond het geweldig. Toen ik thuis was, heb ik aan opa gevraagd of ik er ook eentje mocht. Toen bedacht ik dat het voor meer kinderen leuk zou zijn om er op te rijden”, vertelt hij aan het EDtv.nl.

En Ronaldo is zeker van zijn zaak: „Ik denk wel dat ik hier miljonair mee ga worden." Maar het saaiere werk, zoals naar de notaris gaan, laat hij voorlopig wel aan zijn opa over. Dat vond hij „dodelijk saai”. Hij is de creatieve denker en doener.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pas 11 jaar oud en nu al een eigen bedrijf
Sluiten