Elena van Doorn
Elena van Doorn Entertainment 12 mrt 2016 / 22:00 uur

‘André van Duin gaat Heel Holland Bakt presenteren’

Omroep MAX-baas Jan Slagter onthulde eerder al op Radio 1 dat de nieuwe Heel Holland Bakt-presentator een man is; Shownieuws zou nu uit betrouwbare bron hebben vernoemen dat het gaat om André van Duin.

Of het inderdaad om Van Duin gaat moet maandag blijken. Dan maakt Slagter zelf bekend wie de presentatie van het bakprogramma voor één seizoen op zich zal nemen. Er moeten nog een paar dingetjes besproken worden, aldus Jan Slagter.

Martine Bijl, de vaste presentatrice van het programma, werd afgelopen najaar getroffen door een hersenbloeding. Ze herstelt hier goed van, maar het populaire gezicht van het programma is echter niet op tijd weer op de been voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘André van Duin gaat Heel Holland Bakt presenteren’
Sluiten