Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 21 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

IJsbeer in de dierentuin geniet van de sneeuw

Een dik pak sneeuw, dat maakt het leven er voor veel dieren niet veel leuker op. Maar ijsberen daarentegen genieten er met volle teugen van. Dat blijkt wel uit deze beelden van de Amerikaanse Buffalo Zoo.

Sakari

Ijsbeer Sakari genoot er volop van en liet zich lekker door de sneeuw van de heuvel in zijn leefruimte afglijden. Een tafereel dat gelukkig vastgelegd werd door een van de dierentuinmedewerkers.

While everyone is staying inside and keeping warm, Sakari thought it was a perfect day to roll around in the snow and go for a swim! Ahhh the life of a polar bear! #PolarBearDays

Posted by The Buffalo Zoo on Sunday, January 20, 2019

„Terwijl iedereen binnen blijft en zich warm probeert te houden, was het voor Sakari een perfecte dag om in de sneeuw te rollen en te gaan zwemmen", zo schrijft de dierentuin op haar Facebookpagina.

Lang genieten

Het ziet er naar uit dat Sakari de komende week nog wel van de sneeuw kan genieten. Alleen woensdag komt de temperatuur in Buffalo boven het vriespunt en gaat het regenen, maar voor donderdag is er gewoon weer sneeuw voorspeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.