Richard Otto
Richard Otto Podcasts 13 jan 2022

Dit zijn de 5 podcast-tips van.. Rens Muller

Podcasts zijn er te kust en te keur. Om je wegwijs te maken, laat mediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favorieten selecteren. Met vandaag: de vijf favorieten van Rens Muller.

Rens Muller is mediamaker. Hij is freelance managing editor van Bicycling, Runner’s World en FuturumMag., het magazine van FuturumShop. Eerder werkte hij voor Voetbal International en Veronica Magazine.

De vijf sportpodcasttips van Rens Muller

1. Hard Gras

Met medewerking van onder anderen Hugo Borst, Michel van Egmond en Matthijs van Nieuwkerk maakt het literaire tijdschrift Hard Gras dé voetbalpodcast van dit moment. Elke keer weer prikkelend en vermakelijk.

2. FC Mediacircus

Een ex-voetbaltrainer (Robert Maaskant), een pr-man (Jos Govaart) en een mediajournalist (Bas Hakker) bespreken de mediaoptredens van voetbaltrainers en spelers en kiezen en passant elke week een mediapersoon van de week. Onderscheidend format.

3. De Grote Plaat

Oud-wielerprof en muziekjournalist John den Braber en muzikant en wielerfanaat Blaudzun nemen met wielrenners niet alleen de actualiteit door maar ook hun muzikale voorkeuren. Een mooie mix.

4. Susy Q&A

Langeafstandsloopster Susan Krumins en Olivier Heimel (hoofdredacteur Runner’s World) laten hun licht schijnen over opmerkelijke prestaties in de loopwereld. Ook geschikt voor niet-lopers.

5. Bureau Sport

In Bureau Sport geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra hun eigen kijk op de sportweek. Met verrassende gasten en ludieke invalshoeken.

Dit zijn de 5 podcast-tips van… Vincent Bijlo

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 podcast-tips van.. Rens Muller
Sluiten