Richard Otto
Richard Otto Podcasts 3 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De 5 favoriete podcasts van… Patricia van Liemt

Podcasts zijn er te kust en te keur. Daarom laat vakmediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favoriete podcasts selecteren. Met vandaag: de 5 favoriete podcasts van radio- en podcastmaakster Patricia van Liemt.

1. De Paardenpodcast

Als paardenliefhebber een geweldig informatieve bron. Elke aflevering ontvangt Rianne Dekker iemand uit de paardensport. Van een holistische zadelmaker tot een streaker op het EK springen! Een hele diverse podcast serie voor iedereen die ook maar iets heeft met paarden!

2. Barts Classic Track

Bart Arens (NPO2) heeft een stem die instantly relaxt maakt en waar je nieuwsgierig van wordt. In deze podcastserie bespreekt hij samen met de artiest in kwestie hoe grote hits tot stand zijn gekomen. Ze pellen de track laagje voor laagje af en dat zorgt vaak voor een verrassing waardoor je voor altijd anders naar dat ene liedje gaat luisteren!

3. Mama doet ook maar wat

Een super leuke én eerlijke podcast van het magazine Kekmama. Hierin gaat onder meer hoofdredactrice Helene van Santen in gesprek met moeders over verschillende onderwerpen zoals seks na de bevalling tot ontaarde moeders. Ze zijn geen deskundige, maar hebben wel overal verstand van, aldus de makers zelf. Heerlijk herkenbaar!

4. Gewoon seks

De titel zegt het al een podcast over seks. Mij wel bekend… Dit is een podcast die qua onderwerpen van links naar rechts gaat met een prettige host. Onderwerpen als Polyamorie en tantra seks passeren de revue, maar ook de serieuze onderwerpen zoals wat gebeurd er met je libido na teelbalkanker en hoe leef je met HIV.

5. Mindfully Happy

Deze podcast luister ik bijna dagelijks. Deze Engelse dame heeft je binnen 1 minuut totaal ontspannen. Zelden een stem gehoord die zo fijn in het gehoor ligt als deze voor meditatieve oefeningen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar ontspanning!

Lees ook: De 5 favoriete podcasts van… Angelique Houtveen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.