Richard Otto
Richard Otto Podcasts 24 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

De 5 favoriete podcasts van… Michiel Veenstra

Podcasts zijn er te kust en te keur. Daarom laat vakmediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favoriete podcasts selecteren. Met vandaag: de 5 favoriete podcasts van Michiel Veenstra (KINK en Disneypodcast D-Tales)

1. Man Man Man de Podcast

Ik geniet nog altijd van deze topreeks én succesverhaal. Drie van huis uit radiomakers die hun nek uitstaken om eigenhandig de populairste podcast van Nederland te maken. Nog regelmatig hardop lachend op de fiets bij hun anekdotes en milde beledigingen.

2. Hit Parade | Music History and Music Trivia

Muziek-nerd Chris Molanphy pakt in elke aflevering een artiest of fenomeen en legt het langs de lat van de billboard-chart en overspoelt je daarbij met leuke weetjes en trivia. Smullen!

3. De Gijzeling van Gladbeck

Historicus Roel Gootzen tolereert oerklager Marcel van Roosmalen op zijn ontdekkingsreis naar de geschiedenis van een bizarre gijzelingszaak uit de jaren ’80. Was de zaak tot mijn grote verbazing vergeten. Met liefde en ook de nodige humor gemaakt.

4. De Moord op Patrick

Superspannend in elkaar gezette true crime reeks waarvan ik nog steeds op een snelle ontknoping hoop!

5. The Disney Dish

Voor de echte Disney-nerd! Vast luistervoer voor ik zelf de opnames ingaan van de Nederlandse Disney podcast D-Tales, die ik al bijna vijf jaar maak met companen Ralf Verhoef en Jorn Jokker. Len Testa en Jim Hill weten alles over de ins en outs van de Disney-parken, zowel de actualiteiten als de intrigerende geschiedenis.

Lees ook: De 5 favoriete podcasts van… Nadia Palesa

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
De 5 favoriete podcasts van… Michiel Veenstra
Sluiten