Richard Otto
Richard Otto Podcasts 5 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

De 5 favoriete podcasts van… Patrick Kicken

Podcasts zijn er te kust en te keur. Daarom laat vakmediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favoriete podcasts selecteren. Met vandaag: de 5 favoriete podcasts van Patrick Kicken.

Patrick Kicken (46) maakt onder meer zelf een van de langstlopende podcastseries van ons land: Praten over Bewustzijn. En sinds vijf jaar ook de succesvolle reeks Leven Zonder Stress, waar een gelijknamig boek van is. Zijn 5 favorieten zijn:

1. Vodgasten (Guido Weijers & Paul Smit)

Openhartige gesprekken van een cabaretier met een filosoof over hoe de wereld er nu voor staat. Ook hete onderwerpen als corona en de koning worden niet geschuwd.”

2. Kukuru (Giel Beelen)

„Giel is net als ik door zijn radiocarrière erachter gekomen dat zijn ego hem in de weg zit. Zijn spirituele zoektocht naar betekenis en zingeving is heel herkenbaar om naar te luisteren.”

3. Future Shock (VPRO)

Een mooie aanvulling op het fantastische tv-programma Tegenlicht, waar we keer op keer getrakteerd worden op innovatieve oplossingen voor de toekomst.”

4. Radio Bergeijk (VPRO)

„De legendarische reeks radiosketches van onder andere Pieter Bouwman zijn tijdloos en blijven dus leuk om naar te luisteren.”

5. Lange Frans, de podcast

„Aangezien Frans van YouTube is gegooid ben ik blij voor hem dat zijn podcast nog wel gewoon te vinden is bij Apple en Spotify. Knap om te horen hoe mensen totaal anders naar de werkelijkheid durven te kijken.”

Bekijk hier alle artikelen over Podcasts.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.