Richard Otto
Richard Otto Podcasts 12 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

De 5 favoriete podcasts van… Mischa Blok

Podcasts zijn er te kust en te keur. Daarom laat vakmediaplatform Spreekbuis.nl wekelijks een mediapersoon zijn of haar favoriete podcasts selecteren. Met vandaag: de 5 favoriete podcasts van Mischa Blok.

Mischa Blok presenteert iedere werknacht op NPO Radio 1 (tussen 01.00 en 02.00 uur) Miss Podcast waarin ze bekende Nederlanders interviewt. Ook maakt ze VINK, de Podcastgids van Nederland, waarin ze Nederlandstalige podcasts recenseert. En ze maakt de podcast Liefdeslessen, waarin ze met BN-ers over de liefde praat. Miss Podcast, VINK en Liefdeslessen vind je allemaal in je podcast-app. Haar 5 favorieten zijn:

1. El Tarangu

„Het mysterie rondom oud-wielrenner Jose Manuel Fuente. Het plot, de vertelwijze, het ritme, alles klopt aan dit verhaal dat je vanaf het allereerste moment meesleept. Binge-luisteren gegarandeerd!”

2. De Blankenberge Tapes

„Over de inhoud zeg ik niets, in verband met spoilers, maar ik ben jaloers op de mensen die deze spannende serie nog niet hebben gehoord. Prachtig gemaakt door Tom Hofland en Pascal van Hulst.”

3. De Laatste Dans

„Muzikant Frans Pollux gaat op zoek naar Uwe, die op zijn afscheidsfeest op Pollux’ nummer Hald mich ens vas danste. Een bijzonder uitgangspunt en het levert een zeer boeiende zoektocht op.”

4. Wie was mama

„Sas is 9 jaar als ze ziet hoe haar vader haar moeder vermoordt. Nu, 36 jaar later, wil ze antwoord op haar vele vragen. En ze gaat confrontaties niet uit de weg. Heel indrukwekkend.”

5. Oorlog in je lichaam

„Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen heeft vanuit zijn werk volop ervaring met gevaar. Nu bij zijn vrouw borstkanker is geconstateerd, is het gevaar dichterbij dan ooit. De podcast is informatief en Melissen durft heel persoonlijk te worden.

Lees ook: De 5 favoriete podcasts van… Patrick Kicken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.