Richard Otto
Richard Otto Podcasts 15 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Ken je deze podcasts al? #48 Werk

Wekelijks komen er nieuwe podcasts uit. Ter inspiratie selecteert Richard Otto van vakmediaplatform Spreekbuis.nl daarom iedere week vijf luisterwaardige podcasts. Ditmaal: Werk.

 

Goed werk

In de podcastserie ‘Goed werk’ vertellen werknemers over de dilemma’s, keerpunten, conflicten en doorbraken die ze in hun loopbaan tegenkwamen. En hoe ze daarmee omgingen.

 

De HSP & WERK Podcast

Esther Kaastra leert hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers werk creëren dat écht bij ze past. In de HSP & WERK podcast inspireert ze je graag over alles wat met hoogsensitiviteit en werk te maken heeft. Voor meer zingeving, uitdaging en energie.

 

Werk & Leven

In de podcastserie Werk & Leven nemen copywriter Anouck Meier en journalist Kelly Deriemaeker je mee op hun pad naar meer zeggenschap over hun job en de rest van hun leven.

 

Werkverkenners

Rens de Jong gaat in deze BNR-podcast op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk met thema’s waaronder ‘de ideale werkweek’, ‘Buitenshuis werken’ en ‘Blijvend anders werken door corona’

#onderwegnaarWerkgeluk

Een podcastserie over werkgeluk op de Nederlandse werkvloer. De podcastmakers hebben de missie dat Nederland één werkgelukvloer is voor iedereen. Volgens hen begint ‘Simply happy at work’ bij jezelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.