Kasper Hermans
Kasper Hermans Muziek 10 aug 2018 / 06:49 uur

Fresku maakt emotionele track over strijdend zoontje

JBL

Vader worden is misschien wel het mooiste dat je als man kan overkomen. Ondanks al het moois waren de eerste dagen na de geboorte van Fresku zijn zoon (zijn tweede kind na een dochter) gevuld met angst. Het jochie was namelijk niet volledig gezond ter aarde gekomen en moest hard vechten voor zijn leven.

Bidden

De rapper riep vorige maand daarom via Instagram op om te bidden voor Rayaan. Niet heel veel later liet hij gelukkig weten dat het al beter gaat met zijn kind. „10000x bedankt mensen!!! De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Bedankt daarvoor… Alle wensen en gebeden hebben hun werk gedaan want gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst."

De achtbaan aan emoties waar Fresku en zijn vrouw Lieke doorheen ging, is dus in een iets rustiger fase beland. Het gaf de artiest de gelegenheid om zijn emoties te verwerken in een nummer Mijn Zoon. Hiervoor schakelde hij de hulp in van zangeres Janne Schra.

De lyrics zijn direct raak. „Ik weet nu wie ik ben met een zoontje. Maar ik wil niet weten wie ik ben zonder jou. Ik zit te kijken naar een wonder en ik kan ‘m niet verliezen. Dus we knielen en we bidden om een wonder nou."

Ronald McDonald Kinderfonds

Fresku heeft verder besloten om de opbrengsten van de single te doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De stichting steunt zieke en gehandicapte kinderen en hun familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fresku maakt emotionele track over strijdend zoontje
Sluiten