Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 17 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

5 films en series die in week 37 op Netflix verschenen: Sex Education en Men in Black

Ook in week 37 van 2021 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar het derde seizoen van Sex Education en de klassieker Men in Black uit 1997.

Voor fans van Sex Education is het lange wachten voorbij! Het derde seizoen is vanaf deze week, beter gezegd vandaag, te bekijken. Daarnaast een aantal klassiekers, zoals Men in Black en The Revenant. En als je nog op zoek bent naar vakantie-inspiratie staat The World’s Most Amazing Vacation Rentals voor je klaar.

Nieuw op Netflix in week 37

1. Sex Education (seizoen 3)

Serie
Genre: comedy

Het nieuwe seizoen van Sex Education is er dan eindelijk! Die-hard fans zullen deze datum allang in hun agenda hebben staan, maar vandaag is dan echt de dag. Voor de mensen die het niet kennen: in de razend populaire serie Sex Education volgen we vooral Otis Milburn, een leerling op een middelbare school. Hij geeft zijn medeleerlingen seksadvies en ontketent zo een kleine revolutie. In de serie worden vragen over seks, identiteit en gender beantwoord. Vragen die jij misschien ook wel hebt.

2. The World’s Most Amazing Vacation Rentals

Serie
Genre: reizen

Een bungalow op een vakantiepark in Nederland is natuurlijk leuk en aardig, maar waar moet je heen als je écht iets speciaals wil? Naar het antwoord op die vraag gaan drie reizigers op zoek. Ze bezoeken vakantiehuizen over de hele wereld, delen tips en maak je geen zorgen: het is niet allemaal rete-duur. Wie weet vind je zo wel je volgende vakantiebestemming!

Nieuwe films op Netflix

3. The Revenant

Film
Genre: actie

Veel mensen zullen The Revenant meteen hebben gezien toen ‘ie in de bioscoop uitkwam, maar grote kans dat je ‘m best nog eens wil zien. Dit is namelijk dé film waarvoor Leonardo DiCaprio een Oscar won, eindelijk. DiCaprio speelt avonturier Hugh Glass, die tijdens een expeditie in de Amerikaanse wildernis wordt aangevallen door een beer. Zijn gezelschap laat hem voor dood achter, maar daar heeft hij niet zoveel zin in, en hij klauwt zich een weg naar de overleving.

4. Men in Black

Film
Genre: sci-fi/comedy

Een échte klassieker: Men in Black. Deze film kwam in 1997 uit, inmiddels al 24 jaar geleden. Maar toch blijft het een hit bij vele huishoudens over de hele wereld. Twee agenten, K en J, werken aan zaken die verbonden zijn aan buitenaardse wezens. Het wordt al snel menens als ze achter een complot van aliens komen en de aarde moeten redden.

5. Schumacher

Documentaire
Genre: biografische documentaire

In deze nieuwe Netflix-documentaire vertelt de vrouw van F1-coureur Michael Schumacher hoe het nu, acht jaar na zijn bijna-fatale ski-ongeluk, met hem gaat. Wel ligt daar niet de nadruk op. De documentaire is vooral gemaakt als herinnering aan de man die hij was en wat hij kon als de beste: racen. Metro schreef al eerder over de docu.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.