Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Films & series 10 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

5 films en series die in week 36 op Netflix verschenen: Lucifer, Into the Night en meer

Ook in week 36 van 2021 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar de thriller Prey, het tweede seizoen van Into the Night én het allerlaatste seizoen van Lucifer.

Ja, er komt alweer een einde aan de razend populaire serie Lucifer. Dit zesde seizoen moet het slot vormen. Als je het nog niet kende, heb je dus genoeg kijkvoer. Verder kun je kijken naar een docu over de vriendschap (en daarop volgende ruzie) tussen Malcolm X en Muhammad Ali, en staat de Zweedse film JJ+E voor je klaar.

Nieuw op Netflix in week 36

1. Blood Brothers: Malcom X & Muhammad Ali

Documentaire
Genre: historische documentaire

Bokser Muhammad Ali en activist Malcolm X ontmoeten elkaar op toevallige wijze en ontwikkelen een speciale band. Door een tragische ruzie, wantrouwen en veranderende idealen groeien ze steeds verder uit elkaar en dat is uiteindelijk wat hun relatie kapotmaakt. In Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali leer je over de twee invloedrijke mannen en wat zij betekenden voor elkaar.

2. Lucifer (seizoen 6)

Serie
Genre: misdaad/fantasy

Duivels goed: zo zouden veel fans van Lucifer deze serie noemen. Mocht je ‘m nog niet kennen: in Lucifer verhuist de duivel van de hel naar Los Angeles. Daar opent hij een club (want waarom ook niet?) en raakt hij bevriend met een rechercheur. Dit zesde seizoen is het slot van het hele zooitje, en gaat in op de ‘nieuwe baan’ van Lucifer. We zullen niet te veel verraden, maar het woord ‘werkgeluk’ staat nog even niet in zijn woordenboek.

3. Prey

Film
Genre: thriller

Prey is niet voor mensen met een zwak hart. In deze thriller volgen we namelijk vijf vrienden in de wildernis, die opeens achterna gezeten worden door een mysterieuze schutter. Ze moeten rennen voor hun leven en zijn opeens zijn prooien geworden. Wat een gezellig vrijgezellenweekendje moest worden, bijkt de tocht van hun leven te zijn. Letterlijk.

Nieuwe films en series op Netflix

4. Into the Night (seizoen 2)

Serie
Genre: thriller

In het eerste seizoen zagen we dat een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakte op aarde. De enige oplossing: het zonlicht voorblijven. Dus kaapt de hoofdpersoon een vlucht en draagt hij de piloten op de zonsopgang te vermijden. In het tweede seizoen van Into the Night zitten de personages ondergedoken, om maar niet door de zon ‘gepakt’ te worden. Maar als het regime wel erg strak wordt, lijkt de zon een steeds aanlokkelijkere optie te worden.

5. JJ+E

Film
Genre: romantisch/drama

Een zoete romantische dramafilm, die je ook aan het denken zet. John John en Elisabeth wonen weliswaar in dezelfde stad, maar hun werelden liggen mijlenver uit elkaar. Zij komt uit een welgesteld gezin, hij uit een achterstandswijk. Wanneer John John en Elisabeth in dezelfde klas terechtkomen, ontstaat er langzamerhand een relatie. Maar houdt die wel stand wanneer Elisabeth erachter komt dat John Johns vrienden bij haar inbraken?

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 36 op Netflix verschenen: Lucifer, Into the Night en meer
Sluiten