Iris Hermans
Iris Hermans Films & series 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Tony Junior is De Bachelor en hij is helemaal klaar voor z’n ‘true love’

Na Bachelorette Gaby Blaaser die uiteindelijk niet haar grote liefde vond, is het nu aan de beurt aan dj Tony Junior slash De Bachelor. Hij smacht naar die ene grote liefde en kan niet wachten om de vrijgezelle dames te ontmoeten. Die moeten trouwens nog wel gevonden worden, dus misschien iets voor jou of je dochter/zus/collega/buuf? Wel fijn als ze een beetje social media-minded is, vindt Tony.

Het programma ‘De Bachelor’ keert terug bij Videoland en dit seizoen stelt Tony Claessens (31) zijn hart open voor de liefde. Na een roerig liefdesleven met onder andere Maan als een van zijn exen, weet Tony Junior precies wat hij zoekt in een partner en is hij helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste internationale datingshows van dit moment.

Droomlocatie

Op een droomlocatie in het buitenland gaat hij een groep vrijgezelle vrouwen leren kennen en hoopt hij de liefde van zijn leven te vinden. Ook dit seizoen vinden de meest romantische en spannende dates plaats in de zoektocht naar ware liefde. De iconische rozenceremonie mag daarbij ook niet vergeten worden. Met presentator Rick Brandsteder aan zijn zijde, bepaalt Tony elke week wie een roos ontvangt en voor wie het romantische avontuur helaas eindigt. Met wie leeft hij nog lang en gelukkig?

„De Bachelor is één groot avontuur voor mij. Het zou geweldig zijn als ik de ware liefde tref, iemand met wie ik honderd kan worden”, hoopt Tony, die Wild Child op zijn handen heeft staan in eeuwige inkt.

Een wild leven heeft hij zeker geleefd, beaamt hij. „Mijn liefdesleven is door mijn gekke werk vaak een ondergeschoven kindje. Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials.”

Tony is er klaar voor

Het zou het dan ook heel graag een partner vinden die daar mee kan omgaan, zodat ze elkaar „kunnen steunen in alles wat we doen”, zo mijmert de sneakerfan. En de dj heeft er volle bak zin in. „Ik kan niet wachten om de dames te ontmoeten tijdens de opnames en dit romantische avontuur samen met hen aan te gaan. Ik ben er klaar voor om in De Bachelor mijn true love te vinden.”

Iets voor jou?

Getuige alle hartjes, rozen, hartjesogen en succeswensen op social media én alle vrouwen die worden getagd in zijn bericht door vriendinnen/zussen/moeders/et cetera („dit is echt iets voor jou!”) wordt het straks nog moeilijk kiezen, want er is ‘maar’ plek voor achttien single vrouwen.

Samen met hen vertrekt De Bachelor naar een droomlocatie in het buitenland, om het grootse liefdesavontuur van zijn leven met volle teugen aan te gaan. De locatie wordt op een later moment bekendgemaakt.

Denk jij dat Tony jouw prins op het witte paard is? Geef je dan nu op.

Prins William is er kort maar krachtig over: ‘We zijn géén racistische familie’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.