Julia Onclin
Julia Onclin Films & series 20 feb 2021

Waylon verdedigt keuze om Voice-favorieten Senja en Sezina weg te sturen

The voice Of Holland-jurylid Waylon heeft zijn keuze om kandidaten Senja en Sezina weg te sturen, verdedigd. Volgens veel kijkers is het namelijk niet terecht dat ‘de grote kanshebbers voor de overwinning’ naar huis gestuurd zijn.

„Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen. Ik zal me nader verklaren!”, schrijft Waylon op Instagram. De 16-jarige Sezina is volgens hem een „geweldig talent” met een „stem waar we allemaal van onder de indruk zijn”.

Er niet klaar voor zijn

Ondanks dat besloot Waylon haar niet mee te nemen naar de liveshows. Volgens hem is Sezina er namelijk nog niet klaar voor. „Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen.”

Jurylid Anouk leek zich net als vele kijkers thuis niet in deze beslissing te kunnen vinden. Toen Waylon zijn beslissing bekendmaakte, rolde ze met haar ogen en liet ze haar hoofd hangen. Op social media lieten veel kijkers weten het niet met de beslissing eens te zijn. Zij zien Sezina als de gedoodverfde winnaar van het programma.

‘Ze heeft The Voice niet nodig’

Naast Sezina moest ook favoriet Senja het veld ruimen. Volgens Waylon heeft zij The Voice niet nodig. „Achter het stuur bepaal jij je bestemming… Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken”, aldus Waylon. „Ze schrijft geweldige liedjes! Ik gun iedereen het allerbeste, maar gun een ieder vooral datgene wat ze zelf het beste vinden!”

De Jonge: vanaf april testbewijs voor evenementen

Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel scheiden, volgens Kanye door presidentsrace

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Waylon verdedigt keuze om Voice-favorieten Senja en Sezina weg te sturen
Sluiten