Iris Hermans
Iris Hermans Films & series 9 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Johnny Depp in hoger beroep na verlies ‘vrouwenmishandelaar-zaak’

Het zijn niet de beste weken voor Johnny Depp. Hij werd door Warner Bros. verzocht de set van Fantastic Beasts te verlaten, nadat hij de rechtszaak verloor tegen The Sun, die hem een ‘wife-beater’ noemde. Hij gaat nu in hoger beroep. Zijn fans blijven van hem houden en noemen hem „onvervangbaar.”

Johnny Depp stapt naar het hof van beroep nadat hij ongelijk had gekregen in een geruchtmakende tabloidzaak. In 2018 werd de acteur door The Sun „vrouwenmishandelaar” genoemd, omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde.

Hoger beroep

Depp is boos om die bewoording. Een rechter oordeelde vorige maand dat onvoldoende is bewezen dat er in het artikel sprake is van smaad en dat Johnny zijn ex-vrouw wel degelijk heeft mishandeld. Het is niet duidelijk met welke argumenten Depp nu precies naar het hof van beroep stapt.

Lees ook: Beppie is bijna 1,50 m en houdt studenten op corona-afstand

Fans

Fans zijn het hier nog altijd absoluut niet mee eens, getuige de vele posts op social media. „En zij speelt nog wel in Aquaman 2? Dat is de grootste bullshit die ik ooit heb gezien”, schreef iemand vorige maand al. Misschien dat Depp hiernaar heeft geluisterd, want ook hij wil nu dat zijn ex uit de film verdwijnt en heeft Warner Bros. hiertoe verzocht. Amber Heard is zelf (ook) geen lieverdje, volgens velen en er worden foto’s gedeeld van bloedende lichaamsdelen, waaraan zij schuldig zou zijn.

Fanmail Depp

Zijn fans blijven achter hem staan, in voor en tegenspoed. Op Twitter wordt zelfs een post gedeeld met daarin het adres waarnaar mensen hun brieven en cadeautjes voor de acteur kunnen sturen.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Johnny Depp in hoger beroep na verlies ‘vrouwenmishandelaar-zaak’
Sluiten