Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & series 1 nov 2020 / 10:30 uur

5 films en series die in week 44 op Netflix verschenen: Holidate en meer

Ook in week 44 zijn er weer de nodige nieuwe films en series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar de romantische komedie Holidate, een volwassen animatieserie over Griekse goden en een Egyptische tombe ontdekken.

Het is november, maar we blikken nog even snel terug op de laatste week van oktober. In de afgelopen zeven dagen zijn er namelijk weer de nodige films en series verschenen op Netflix. Zo kun je kijken naar de romcom Holidate of de Franse actiefilm Rogue City. Liever een keer iets totaal anders proberen? Dan is Blood of Zeus misschien wat voor je. Een animatieserie die zeker niet voor kinderen bedoeld is. Wil je liever wat leren over het verleden? Dan is Secrets of the Saqqara Tomb de beste optie. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Ga dan griezelen met de filmhuisfilm His House.

Nieuw op Netflix in week 44

1. Holidate

Film
Genre: komedie/romantiek

Zoals Robert ten Brink altijd zegt: niemand mag alleen zijn met kerst. Maar hoe doe je dat als je een happy single bent? Nou dan kun je een holidate nemen. Een partner voor de feestdagen. Hoe dat werkt zien we in deze Netflix Original. Ook zien we hoe het niet moet, want de platonische relatie die de hoofdpersonen voor ogen hadden, loopt niet zoals bedoeld was. De twee krijgen toch gevoelens voor elkaar en dat zorgt natuurlijk voor veel hilarische en mooie momenten. Een typische romcom voor de feestdagen.

2. Rogue City (Bronx)

Film
Genre: actie/misdaad

Sommige acteurs herken je direct, maar hun naam kun je nooit onthouden. Jean Reno is er daar één van. Deze Fransman duikt regelmatig op in verschillende films en nu ook op Netflix. Reno is namelijk te zien in de Franse Original Rogue City (Bronx). Een keiharde actiefilm over een agent uit Marseille die wordt belaagd door corrupte collega’s en gewelddadige bendes. Een situatie die blijkbaar alleen is op te lossen met geweld. Heel veel geweld.

3. Blood of Zeus

Serie
Genre: actie/animatie

Wie denkt dat animatieseries alleen voor kinderen zijn, moet nog maar eens goed rondkijken op Netflix. De streamingdienst staan namelijk vol met getekende series die niet bedoeld zijn voor jonge kijkers. In dat rijtje staat nu ook nieuwkomer Blood of Zeus. Een serie waarin we Heron volgen. Hij is een gewone man die in het oude Griekenland leeft. Zijn simpele bestaan verandert alleen drastisch wanneer Heron ontdekt dat hij de zoon van Zeus is. Opeens is hij de man die de wereld moet redden van een duivels leger.

4. Secrets of the Saqqara Tomb

Documentaire
Genre: wetenschap/cultuur

Tijdens een opgraving ontdekten Egyptische archeologen een tombe die meer dan 4000 jaar onaangetast is gebleven. Een ongekende vondst die veel vragen opriep. Wie ligt er in deze tombe? En wat is zijn verhaal? Mocht je een geschiedenisliefhebber zijn die dit wil weten, dan is Secrets of the Saqqara Tomb wat je zoekt. In deze documentaire van Netflix word je meegenomen in de tombe en ga je op een prachtige historische ontdekkingsreis.

5. His House

Film
Genre: filmhuis/horror

Netflix is de plek voor alle soorten films en series, dus ook voor filmhuisfilms. Ditmaal hebben ze His House binnengehaald. Een alles behalve alledaagse horrorfilm. In His House zien we hoe een jong stel het door oorlog geteisterde Zuid-Soedan ontvlucht. In Engeland hopen ze een nieuw leven op te bouwen. Helaas wordt dit onmogelijk gemaakt door het huis dat ze aangewezen krijgen. Ze moeten deze namelijk delen met een duistere kracht, en dat blijkt geen gezellige huisgenoot.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 44 op Netflix verschenen: Holidate en meer
Sluiten