Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & series 25 okt 2020 / 11:36 uur

5 films en series die in week 43 op Netflix verschenen: Barbaren en meer

Ook in week 43 zijn er weer de nodige nieuwe films series op Netflix verschenen. Zo kun je sinds deze week onder meer kijken naar het tweede seizoen van The Alienist, horror uit Noorwegen en een Duitse serie over de Romeinen.

Goed nieuws voor fans van Vikings, The Last Kingdom en Spartacus. Netflix komt namelijk met Barbaren. Een serie over een Romeinse officier die perfect in dit rijtje past. Verder kunnen liefhebbers van The Alienist beginnen aan een nieuw seizoen en staan er voor kijkers van Unsolved mysteries ook weer een nieuwe reeks afleveringen klaar. Ook kwam Netflix met twee nieuwe films. Voor horror-liefhebbers is er Kadaver en wie op zoek is naar drama en romantiek kan bij Rebecca terecht.

Nieuw op Netflix in week 43

1. Barbaren (seizoen 1)

Serie
Genre: drama/actie

Netflix Originals komen tegenwoordig uit alle hoeken van de wereld, en ook onze Oosterburen zitten niet stil. Vanuit Duitsland komt nu namelijk Barbaren naar de streamingdienst. Een serie over een Romeinse officier die wordt gedwongen om een moeilijke keuze te maken. Kiest hij voor het machtige rijk waarin hij is opgegroeid of zijn eigen volksstam? Een keuze met enorme gevolgen, want het gaat hoe dan ook leiden tot een episch conflict.

2. The Alienist (seizoen 2)

Serie
Genre: misdaad thriller

Sara, Dr. Kreizler en John Moore zijn terug op Netflix. Na het eerste seizoen gingen ieder hun eigen weg, maar in seizoen twee zijn ze toch weer op elkaar aangewezen. Het bijzondere trio staat opnieuw voor een moeilijke zaak. Ze worden namelijk ingehuurd om het ontvoerde dochtertje van de Spaanse consulaat te vinden. Hierdoor komen ze op een duister pad vol moord en bedrog. En aan het einde van die weg staat een ongrijpbare en levensgevaarlijke moordenaar.

3. Unsolved mysteries (seizoen 2)

Serie
Genre: misdaad documentaire

Duistere en onverklaarbare zaken, zoals in The Alienist, gebeuren ook in het echte leven. Van raadselachtige verdwijningen tot schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. De wereld waarin wij leven is mysterieuzer dan je denkt. Het bewijs daarvan vinden we in de Netflix Original Unsolved Mysteries. Deze reboot van een bekende docuserie gaat op zoek naar de antwoorden achter de meest bizarre en duistere verhalen.

4. Kadaver

Film
Genre: horror

Netflix was in een duistere bui de afgelopen week. De streamingdienst kom naast bovenstaande donkere series namelijk ook nog met de horrorfilm Kadaver. Deze Noorse Original speelt zich af in een post apocalyptische wereld waar hongersnood het grootste probleem is. Voor het volk is er weinig vermaak, behalve een dinershow in een vreemd hotel. Een gezin besluit dat ze dit bijzondere avondje uit wel verdiend hebben, maar krijgen daar snel spijt van.

5. Rebecca

Film
Genre: romantiek / drama

In de Netflix Original Rebecca speelt Lily James een jonge vrouw die met haar neus in de boter valt. Ze ontmoet de man van haar leven, trouwt met hem en komt bij hem wonen in zijn statige landgoed. Een mooi en zorgeloos leven lijkt in het verschiet te liggen, maar het loopt anders. Ze krijgt te maken met de sinistere huishoudster en een donker geheim van haar kersverse man. De geest van zijn overleden vrouw waant namelijk nog door zijn hoofd en het huis.

Vorige week op Netflix

Bekijk hier de vijf nieuwe series en films op Netflix die we vorige week uitlichtten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
5 films en series die in week 43 op Netflix verschenen: Barbaren en meer
Sluiten