Redactie Metro
Redactie Metro Films & series 20 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Jordy uit De Bachelorette besmet met coronavirus: ‘Verschrikkelijke pijn’

Jordy, die meedeed aan het eerste seizoen van De Bachelorette, heeft het even niet makkelijk. Hij is namelijk besmet met het coronavirus, laat hij weten via Instagram. Zijn klachten zijn niet mals, zegt hij.

„Vrijdag begon ik behoorlijk ziek te worden waarvan ik dacht dat ik nooit ziek zou worden…”, schrijft de ex-deelnemer van de datingshow in zijn Instagram Story. De eerste klachten openbaarden zich vrijdag dus, waarna hij heftige koorts kreeg dat vandaag een beetje is gezakt, laat Jordy weten. Het gaat op en af, zegt hij.

‘Volledig uit balans’

Hij heeft zich uitvoorzorg, ook voor zijn omgeving, laten testen. Uit de test bleek dat hij inderdaad besmet is met het longvirus. Naar eigen zeggen heeft hij het flink te pakken: „Ik heb verschrikkelijke pijn uitgezaaid over mijn rug en ben volledig mijn smaak- en reukvermogen verloren. Verder aanhoudende hoofdpijn dat niet weggaat. Ik ben volledig uit balans en voel me niet oké.”

„Nu alles in teken staat van corona en er ook nog wel andere ziektes bestaan, ervaar ik dit wel als een heftige griep”, is te lezen in de Instagram Story van Jordy. Hij belooft snel van zich te laten horen als hij zich weer beter voelt.

Foto: Instagram jordyjahmal

Bachelorette

Toen Jordy mee deed aan het afgelopen seizoen van De Bachelorette, was hij lange tijd favoriet. Hij leek goed op weg te zijn om het hart van Gaby Blaaser te stelen, maar zij ging uiteindelijk toch voor Joey. Jammer, want in de reünie-aflevering bleek dat het met Joey niks geworden was en Gaby tóch liever voor Jordy was gegaan.

De twee spraken dus af om nog eens op een date te gaan, maar Gaby werd al snel gespot terwijl ze op date was met een ander. Jordy was daar niet over te spreken: „Dan ben je echt een clown.” Hij liet weten niks meer met haar te maken willen hebben.

https://www.instagram.com/p/CGXY6vLJ-eV/

Nieuw seizoen

Begin oktober kwam het nieuws naar buiten dat er mogelijk een nieuw seizoen van De Bachelorette in de maak is, maar dan met een bachelor. Tony Junior zou naar verluidt het stokje overnemen van Gaby Blaaser. Dat het nieuwe seizoen eraan komt, werd al bevestigd door een woordvoerder. Maar of Tony Junior dan inderdaad de bachelor is, is nog niet duidelijk.

„Het is nog in ontwikkeling”, liet de dj destijds weten. Wel zou hij het „geweldig” vinden om mee te doen.

Lees ook: Gaby Blaaser in film Casanova’s: ‘Mannen zijn wat minder bang voor me’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.