Nikki Veerbeek
Nikki Veerbeek Entertainment 12 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Jeroen Snel krijgt bakken kritiek na commentaar op gravin Eloise in badpak: ‘Stel je niet zo verschrikkelijk aan’

Dit jaar doet een heuse royal mee aan Het Perfecte Plaatje: gravin (en influencer) Eloise. Dat ze niet kinderachtig over haar deelname doet, liet ze meteen blijken toen ze ‘gewoon’ in badpak poseerde voor nota bene playboy Rick Brandsteder. Iemand van koninklijke huize in een badpak, dat veroorzaakt natuurlijk een hoop heisa. Want kan dat wel? Daar hebben sommigen zo hun bedenkingen bij en daar valt weer zo’n beetje heel Twitter over. Die vinden dat critici zich niet zo verschrikkelijk moeten aanstellen.

Gisteren verwonderde Angela de Jong zich over het tafereel in haar televisiecolumn in het AD. „Nu hebben we in dit land een premier die aan tafel bij Vandaag Inside over neuken zit te praten en op een dildohelm wordt getrakteerd. En we hebben een lid van de koninklijke familie die haar royale bombonella’s in de etalage zet en à la Pamela Anderson in de Zuid-Afrikaanse branding staat te poseren.”

De columniste vroeg zich vooral af hoe Beatrix tijdens de ‘Pamela-scène’ van haar oudste kleindochter zou kijken. „Over een paar weken krijgen we de traditionele naaktshoot. Ik hoop maar dat oma zich dan niet in haar thee verslikt.”

Ophef om Eloise in badpak

RTL Boulevard-royaltykenner Jeroen Snel noemt het even later een „grensgevalletje”. „Het randje wordt wel opgezocht. Angela de Jong schrijft vandaag in het AD dat Beatrix zich verslikte in de thee toen ze het badpak aantrok en vervolgens haar royale bombonella’s liet zien. Ik snap haar heel goed.” Hij vervolgt: „Zij is natuurlijk best beroemd, ze voelt zich een ster en ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen. Maar ja, het is toch iemand die lid is van de koninklijke familie. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

Luuk Ikink vindt dat Eloise lekker mag doen wat ze zelf wel. „Dat klopt, alleen je kunt heel veel dingen doen”, antwoordt Snel. „Ze is wel lekker bezig, al heel lang, maar dit is wel de grens. Ik bedoel: het is niet nodig en ze heeft het niet nodig. Wat mij betreft had ze het niet hoeven doen.”

Perfecte Plaatje-jurylid William Rutten snapt niets van de ophef. „Ik vind de ophef over een royal in een badpak een beetje overdreven, hoor. Het is gewoon een leuke, jonge Hollandse meid die voor haar doel is gegaan. We zien wel meer mensen in badpak, toch?”

Twitteraars springen voor Eloise in de bres

Op social media nemen veel mensen het voor de gravin op. „Waar bemoeit-ie zich mee?”, vraagt iemand zich over Jeroen Snel af. Een ander: „Ik ben stómverbaasd dat Jeroen Snel zo ouderwets is dat hij vindt dat het op het randje (aan zijn stem te horen erover) is dat Eloise in badpak te zien is. Zou niet weten wat daar mis mee is, alleen maar omdat ze de dochter van een prins is.”

https://twitter.com/Ewalstra/status/1656946827516690433?s=20

https://twitter.com/Geertrui64/status/1656960092653121536?s=20

https://twitter.com/draqutie/status/1656967166594277379?s=20

https://twitter.com/TinkNL/status/1656971035458035712?s=20

https://twitter.com/algehoord/status/1656979882964926464?s=20

Jeugdlegende duikt op in Secret Duets en zorgt voor veel blijdschap: ‘Waanzinnig dat ze er is’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.