Isabella van den Berg
Isabella van den Berg Entertainment 13 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Eloise bedankt voor reacties na ‘badpak-commentaar’, BN’ers steunen haar en Jeroen Snel reageert

Iemand van koninklijke huize in een badpak en het commentaar van royalty-expert Jeroen Snel daarop veroorzaakte gisteren een boel heisa. Eloise heeft gereageerd op de commotie die ontstaan is na haar verschijning in een badpak tijdens de eerste aflevering van RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje.

De gravin bedankt vandaag op Instagram voor „alle mega lieve reacties” die ze kreeg nadat royaltyverslaggever Jeroen Snel het optreden een „grensgevalletje” noemde.

‘Gravinfluencer’ Eloise

„Lieve iedereen, wauw wauw wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties”, aldus de ‘gravinfluencer’. Ze vindt het „echt hartverwarmend om te zien” dat zoveel mensen haar steunen.

Na het commentaar van Snel in RTL Boulevard reageerden verschillende BN’ers op Instagram met foto’s van zichzelf in badpak met de hashtag #eloisemagzelfkiezen en #magditwelvanjeroensnel. Onder andere Chantal Janzen, Jan Versteegh en Britt Dekker tonen hun support.

‘Monarchie is soms een beetje gewoon aan het worden’

Prins Constantijn stelde gisteravond tegenover Shownieuws niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam. Snel liet vandaag in een reactie aan het ANP weten te willen „wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is”. Hij had naar eigen zeggen hetzelfde gereageerd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

„Het gaat mij absoluut niet om zijn dochter”, beklemtoont Snel. „Ik gaf mijn commentaar over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt. Het moet kunnen, alles moet kunnen. Maar het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb.”

‘Vraag werd specifiek gesteld’

De royalty-expert wijst er op dat hij zijn commentaar in RTL Boulevard alleen maar gaf omdat hem die vraag specifiek werd gesteld. Constantijn beklemtoonde gisteren het leuk te vinden dat zijn 20-jarige dochter meedoet aan het programma Het Perfecte Plaatje.

Deze (meteorologische) lente mag in de top 5 van natste voorjaren ooit gemeten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.