Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Entertainment 7 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Britain’s Got Talent-auditie gaat ‘fout’, maar Simon Cowell kan er niet om lachen

Het publiek ging helemaal uit zijn dak, maar jurylid Simon Cowell kon niet lachen om de ‘fout’ afgelopen auditie van ‘Mr. Blobby’ in Britain’s Got Talent. Assistentie verlenen bij een goocheltruc ging namelijk niet helemaal zoals Cowell verwacht had. In plaats van te verdwijnen, kreeg hij een flinke lading felroze slijm over zich heen.

Mr. Blobby, een bekend Brits tv-personage uit de jaren negentig, kwam auditie doen met een verdwijntruc. Daarbij vroeg het roze poppetje assistentie van jurylid Simon Cowell, die vervolgens met frisse tegenzin het podium oploopt.

Simon Cowell krijgt lading slijm over zich heen

Het is de bedoeling dat Cowell, die inmiddels in een grote kist plaats heeft genomen, op magische wijze zal verdwijnen. Maar telkens als Mr. Blobby de deur opent, zit Cowell nog in de kist. Vlak voor Mr. Blobby begint aan nóg een poging om het jurylid te laten verdwijnen, krijgt Cowell een lading slijm over zicht heen.

https://twitter.com/BGT/status/1654940532429185025

Hij lijkt aardig rustig te blijven na het ‘ongelukje’, maar het gezicht van Cowell staat op onweer. „Jullie wisten dat dit ging gebeuren hè?!”, roept hij naar de andere juryleden en het publiek in de zaal. Vervolgens krijgt Mr. Blobby er toch nog van langs. „Raak me niet aan!”, snauwt Cowell.

Cowell drukt vervolgens vol overtuiging op de rode knop en besluit daarna ook de knoppen van de andere juryleden in te drukken, waardoor Mr. Blobby uit het programma weggestemd wordt.

Presentatoren van Britain’s Got Talent blijven niet gespaard

Maar daar blijft het niet bij want Cowell lijkt het helemaal gehad te hebben als blijkt dat ook de presentatoren van Britain’s Got Talent in een deuk liggen om het spektakel op het podium. Eén van hen krijgt een omhelzing van Cowell, waardoor ook hij onder het felroze slijm komt te zitten.

Intussen besluit Mr. Blobby achter de andere juryleden aan te gaan, die snel wegrennen. De auditie in Britain’s Got Talent eindigt dan ook in totale chaos, zowel op het podium als achter de schermen.

Talkshow-smak is niet uniek: ook minister kwam lelijk ten val op live tv

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.