Pim Pauwels
Pim Pauwels Entertainment 8 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Amber Heard boos over dankvideo van Johnny Depp aan fans

De ruzie tussen Johnny Depp en Amber Heard is nog alles behalve bekoeld. Een video waarin Johnny Depp zijn fans bedankt voor hun steun is in het verkeerde keelgat geschoten bij Amber Heard. In Amerikaanse media laat ze haar ongenoegen merken.

„Aan al mijn loyale fans”, schreef Johnny Depp gisteren op Instagram na zijn gewonnen rechtszaak tegen zijn ex. „We zijn samen overal geweest, hebben alles gezien en dezelfde weg bewandeld. We hebben het juiste gedaan, omdat jullie om mij geven.” Johnny Depp roept op om naar de toekomst te kijken. „Jullie zijn mijn werkgevers en ik moet jullie wederom zeggen: bedankt. Ik kan niets anders dan jullie bedanken.”

Amber Heard is boos vanwege video Johnny Depp

Amber Heard, die vorige week werd veroordeeld tot het betalen van miljoenen dollars aan schadevergoeding aan Depp, is niet te spreken over de video. Ze zegt tegen Amerikaanse media dat „het een boodschap is aan slachtoffers van huiselijk geweld om bang te zijn om je er tegen uit te spreken. Terwijl Johnny Depp verklaart dat hij vooruitkijkt, worden vrouwenrechten terug in de tijd gezet. “

Depp maakte gisteren een TikTok-account aan en had later op de dag al ruim 6 miljoen volgers op het populaire platform. Op dat platform werden in de afgelopen weken vaak video’s over de zaak gedeeld, vaak ten gunste van Johnny Depp. De acteur deelde zijn filmpje, met onder meer beelden die hij vanuit de auto maakte van zijn fans bij de rechtbank, ook op Instagram, waar het op het moment van schrijven ruim 5 miljoen likes heeft.

Jury gaf Johnny Depp gelijk

Heard schreef een essay in The Washington Post over haar ervaring met huiselijk geweld. Ze noemde Depp daarin niet bij naam, maar hij klaagde haar evengoed aan voor smaad, omdat het volgens de acteur duidelijk was dat het om hem ging.

De rechtbankjury stelde hem vorige week in het gelijk. Heard werd gesommeerd ruim 10 miljoen dollar aan schadevergoeding te betalen. Zij kreeg op één punt in haar tegenaanklacht gelijk, waardoor Depp haar 2 miljoen dollar moet betalen wegens lasterlijke uitspraken van zijn advocaat.

Fans feliciteren Johnny Depp na winst rechtszaak Amber Heard: ‘Yes!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amber Heard boos over dankvideo van Johnny Depp aan fans
Sluiten