Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 20 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rachel Hazes en Klaas Otto bevestigen relatie: ‘Geen woorden nodig’

Rachel Hazes heeft een relatie met Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender. De weduwe van André Hazes deelt op Instagram een foto waarop zij zoenen op een dansvloer. „Geen woorden nodig”, schrijft zij erbij in het Engels.

Ook Klaas Otto zelf postte onderstaande foto, maar dan met „foto zegt genoeg” erbij. En dat klopt, de foto zegt inderdaad genoeg.

Metro sprak de weduwe van André Hazes onlangs nog, over het tv-programma Hazes Is De Basis. „Ik dring niks op hè? Het is niet dat als je bij de tramhalte staat, ik een mes onder je keel duw en zeg dat je naar de musical of Holland Zingt Hazes moet”, zei ze toen over de kritiek dat zij André zou uitbuiten.

Liefde tussen Rachel Hazes en No Surrender-kopstuk Klaas Otto

Begin dit jaar meldde Story al dat de twee zouden daten. Toen ontkende Rachel echter dat er sprake was van een relatie. Ze zei dat ze het „gezellig” had met Klaas Otto, maar dat ze niet aan het daten waren. „Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel.” Het duo kent elkaar al een aantal jaar.

Net nadat ook Otto de kusfoto postte, gebeurde er wel iets heel raars. Er verschenen hatelijke teksten richting Rachel op het verhaal van Otto, met daarin dat ze ‘als hoer heeft gezeten’ en ‘al 52 is’. In de post stond dat deze teksten van Klaas zelf kwamen, maar hij zegt daar niks van te weten. Hij zou gehackt zijn. In de stories stond ook dat hij eigenlijk nog van zijn ex houdt, Gracia Kraus. „Dit slaat nergens op”, zei Otto zelf. „Gracia heeft mijn account gehackt. Luister, mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze. Dit slaat nergens op. Bij deze, dit ben ik.”

Celstraffen geëist tegen voormalig No Surrender-kopstukken

Klaas Otto is – in de ogen van het Openbaar Ministerie dan – geen lieverdje. Het OM eiste eerder deze maand namelijk opnieuw jarenlange celstraffen tegen voormalig No Surrender-kopstukken Otto, Henk Kuipers en Rico R. De drie zouden leiding hebben gegeven aan een criminele organisatie die zich bezighield met internationale drugshandel en geweld- en vermogensdelicten. Het trio ontkent dit.

Protest op Museumplein voor vrijheid en vrijlating Willem Engel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rachel Hazes en Klaas Otto bevestigen relatie: ‘Geen woorden nodig’
Sluiten