Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Linda de Mol later op de buis en nieuwe verdachten in zaak Glennis Grace

Linda de Mol zou eind volgende maand met een nieuw seizoen van Miljoenenjacht beginnen, maar dat gaat niet door. Talpa meldt dat het programma „in overleg met de betrokken partijen” is uitgesteld tot het najaar. Ook is er nieuws in de zaak rondom Glennis Grace.

De Mol liet na de onthullingen over The Voice of Holland weten al haar taken voorlopig neer te leggen. Het programma BOOS kwam met verontrustende onthullingen over seksueel wangedrag, waaronder bij orkestleider Jeroen Rietbergen, de inmiddels ex-vriend van de presentatrice.

De Mol heeft niet alleen haar tv-taken opgeschort. Ze is voorlopig ook niet meer te lezen en te zien in haar eigen blad. Het is niet bekend wat Talpa gaat uitzenden in plaats van Miljoenenjacht.

Nieuwe verdachten in zaak Glennis Grace

Ook Glennis Grace is opnieuw in het nieuws, nadat zij werd aangehouden voor de betrokkenheid bij een geweldsincident in de Jumbo aan de Westerstraat in Amsterdam. Vandaag zijn er twee nieuwe mensen aangehouden in de zaak: een jongen van 15 en een man van 20 uit de hoofdstad. Ze zouden samen met andere verdachten de medewerkers van het supermarktfiliaal hebben mishandeld. Wie dat zijn, is niet duidelijk.

De zaak draait om de 15-jarige zoon van zangeres Glennis Grace (43), die in de Jumbo een elektronische sigaret opstak en daarop werd aangesproken door supermarktpersoneel. Grace zelf, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden toen ze verhaal waren gaan halen en dat nogal gewelddadig verliep. Zij zijn weer thuis, maar blijven verdachten en mogen zich voorlopig niet bij de Jumbo in de Westerstraat vertonen.

‘Geen strafbare feiten gepleegd’

De nieuwe verdachten zijn intussen naar huis gestuurd, maar blijven wel verdachte in de zaak. Voor hen geldt ook dat ze niet in de buurt van het Jumbofiliaal mogen komen of contact mogen zoeken met de medewerkers.

Op Instagram liet Grace onlangs weten dat ze het onderzoek naar het incident met vertrouwen tegemoetziet, „omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd”. Tegen haar, haar zoon en de vriend is aangifte gedaan, door wie is niet bekend.

Na The Voice stort Tim Hofman zich op toeslagenaffaire: ‘We willen namen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Linda de Mol later op de buis en nieuwe verdachten in zaak Glennis Grace
Sluiten