Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Humor op Valentijnsdag en goed nieuws voor fans van The Bachelor

De dag om je geliefde eens extra in het zonnetje te zetten, is weer aangebroken. Voor Videoland een mooie gelegenheid om een verrassing aan te kondigen op Valentijnsdag en voor Jochem Myjer hét uitgelezen moment om een grap uit te halen. Smullen!

Eigenlijk zou de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Bachelor pas op woensdag te zien zijn. Maar omdat we vandaag Valentijnsdag vieren, besloot RTL de serie iets eerder te laten beginnen. In een video wenst de nieuwe veelbegeerde vrijgezel de kijkers veel kijkplezier.

Valentijnsdag

Het goede nieuws is nog niet op: woensdag kunnen fans van de realityshow alweer aflevering twee zien. Daarna worden de afleveringen wekelijks uitgezonden op woensdag.

Een bos bloemen en wat lekkers zijn de klassieke cadeaus om je partner te verrassen op Valentijnsdag. Dat heeft Jochem Myjer goed begrepen, al pakt hij het net wat anders aan dan de gemiddelde man. De cabaretier besluit er een stunt van te maken door zichzelf op te sluiten in een glazen hokje met de boodschap: ‘Break Glass In Case of an Emergency’.

Veel succes heeft hij tot zover nog niet behaald. Zijn vrouw, die hij op komische wijze ‘de leidinggevende’ noemt, heeft het bed opgemaakt en is met de dag begonnen.

Bosje bloemen een stuk duurder

Van plan om net als Myjer een bos rode rozen te scoren? Dat gaat je dit jaar wel wat meer kosten. Niet alleen de energieprijzen gaan door het dak, maar ook de brandstofprijzen blijven stijgen. Door de hoge prijzen is er schaarste ontstaan in het aanbod: sommige kwekers hebben namelijk besloten om minder te kweken.

Veel van de bloemen in onze winkels komen uit Afrika, zoals Kenia en Ethiopië. Het vervoer naar Nederland is door de hoge brandstofprijzen steeds prijziger en dat terwijl er ook een tekort aan luchtvrachtcapaciteit is. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat die bos rozen een stukje duurder wordt.

Slaapkamergewoontes: Nederlanders zitten meer op telefoon dan op partner

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.