Marijn van den Berge
Marijn van den Berge Entertainment 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

André Hazes na weken afwezigheid weer ‘terecht’; zanger landt op Schiphol

Hij is weer terecht! Na weken van afwezigheid is André Hazes weer terug in Nederland. Half september verdween de zanger spoorloos, nadat eerder bekend werd dat hij kampt met een burn-out.

Hazes heeft een bewogen jaar achter de rug, zowel in zijn privéleven als in zijn carrière. Hij en Monique gingen uit elkaar en er waren volop geruchten over andere relaties. Daarnaast had hij te maken met dat al zijn shows werden gecanceld door de coronacrisis. Dat brak de zanger uiteindelijk op.

André Hazes verdwenen

André Hazes, normaal ontzettend actief, liet vanaf 11 september opeens niets meer van zich horen via social media. Shows en optredens voor Holland zingt Hazes werden afgezegd. Ook werd hij niet meer thuis gespot of en leek het erop alsof Hazes compleet van de aardbodem verdwenen was.

Het lijkt erop dat Hazes zijn toevlucht zocht bij moeder Rachel Hazes. Eerdere geruchten stelden dat hij ondergedoken was in een garage bij het huis van moeder Rachel. Gisterenavond, even voor 20.00 uur, kwam hij echter op Schiphol aan samen met zijn moeder.

YouTuber Yvonne Coldeweijer tipte de media via Instagram dat André Hazes vandaag zou aankomen op Schiphol. Volgens Coldeweijer komt Hazes terug van Alicante. De twee lagen eerder met elkaar in de clinch, omdat Coldeweijer op haar roddelkanaal vertelde dat Hazes’ vriendin Sarah van Soelen niet in een kliniek zat om om te gaan met media, maar vanwege een cokeverslaving.

Terugkeer Hazes

De media stonden vanochtend in alle vroegte op Schiphol om te kunnen praten met André Hazes, maar deze had daar duidelijk geen zin in. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd en had een bril en een mondkapje op, om maar niet herkend te worden. Dat mislukte en toen de media hem aanschoten hield Hazes het bij: „Alsjeblieft jongens, nu even niet.”

André Hazes Jr. spoorloos, Waylon geeft ongezouten mening over social media gebruik

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.