Quirine Brouwer
Quirine Brouwer Entertainment 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

André Hazes cancelt komende concerten en is nog steeds ‘vermist’

Het management heeft vanochtend laten weten dat André Hazes (27) de concerten in de Belgische Oktoberhallen cancelt. De Nederlandse zanger zou daar 30 en 31 oktober optreden, maar de evenementenlocatie laat weten dat dit niet doorgaat.

De afzegging leidt online tot nóg meer speculatie rondom de zanger, die de laatste tijd opvallend afwezig is.

Hazes cancelt concerten

Half september liet de manager van André weten dat de zanger kampt met een burn-out, en dat hij tijd nodig heeft „om weer op krachten te komen”. Of de afzegging van de concerten eind oktober hier mee te maken hebben, is niet duidelijk. Een woordvoerder van de Belgische Oktoberhallen laat weten dat zij ook wachten op meer duidelijkheid van het management van de zanger, omdat zij nu nog niet weten of de concerten op een later moment wel doorgaan.

André is al langere tijd het gesprek van de dag, omdat de zanger al weken nergens te bekennen is. Het ging zo ver, dat showbizzprogramma’s hun kijkers ‘om hulp vroegen’ om hem op te sporen. Er gaan veel geruchten de ronde over waar André gebleven zou zijn. Zo zegt sterjournalist Aran Bade in RTL Boulevard: „Hij zou bij Rachel in de garagebox zijn gaan wonen – een heel apart verhaal. Ik ben in dat huis geweest overigens en dat zou kunnen. Het zou ook uit zijn met Sarah van Soelen en de laatste berichten die binnenkomen zijn dat hij in het ziekenhuis zou zijn gesignaleerd met een paniekerige Rachel op de gang.”

Geruchtenmolen

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is ook in het ‘bewijsmateriaal’ gedoken en denkt te weten waar André op dit moment zit. „Hij zit in Alicante, Spanje, en is waarschijnlijk begonnen aan een ander traject”, schrijft ze op Instagram. Coldeweijer is ook degene die als een van de eerste geruchten besprak dat André geen burn-out zou hebben, maar aan een drugsverslaving zou moeten werken. Of er iets van deze geruchten waar is, is niet bekend. Het lijkt er in ieder geval op dat de zanger voorlopig nog niet zal optreden. Gisteren liet een woordvoerder van organisator MediaLane weten dat de concerten van Heel Holland Zingt Hazes volgende maand in ieder geval wél doorgaan – met of zonder André.

Zoektocht naar verdwenen Andre Hazes Jr. gaat door met mogelijke tip

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.