Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 3 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

André Hazes Jr. spoorloos, Waylon geeft ongezouten mening over social media gebruik

André Hazes Jr. is een paar weken afwezig van sociale media, nadat hij aangaf met een burn-out te kampen. De zanger deelt normaal gesproken een hoop van zijn privéleven, waarin zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen volop in voor komt.

Patty Brard zei in Shownieuws dat „er wel een teken van leven móet komen”. Het lijkt erop alsof Hazes echt even afstand neemt van sociale media. Wie weet dat hij dit met Van Soelen heeft afgesproken, die recent terugkwam van een kliniek, waar ze heeft leren omgaan met media-aandacht en de bijbehorende kritiek. De 25-jarige Van Soelen is met name woest op showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde, die haar te vaak kritisch zou hebben aangepakt.

Waylon: ‘Hou je bezig met muziek’

Als het aan Waylon ligt, kan zijn muzikale collega Hazes Jr., zich beter bezig houden met belangrijke dingen in het leven. In het programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio geeft hij advies aan de BN’er: om voorlopig niet meer in te loggen op Instagram. „Hou je bezig met je muziek en de rest is niet zo belangrijk”, aldus de muzikant. „Meer heb je toch niet? De rest is allemaal van voorbijgaande aard.”

Waylon moet er niet aan denken om zichzelf zo de hele dag te etaleren op sociale media. Zo zegt hij het „prima te vinden om af en toe iets te delen op sociale media, maar niet de hele dag. Want dat vinden we allemaal niet zo belangrijk, joh.” Daar voegt hij aan toe dat „mensen er helemaal niet op zitten te wachten, dat je de hele dag alles gaat lopen filmen en delen. Ik hou het zelf gewoon privé.”

André Hazes Jr. in de media na relatiebreuk

Volgens het management van Hazes Jr. heeft de zanger een roerige periode achter de rug, waardoor hij rust moet nemen. Zowel in zijn privéleven als in zijn carrière rommelde het flink. Eerder dit jaar gingen André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar, met alle geruchten en verhalen die het met zich meebracht. Hazes was volop in de media en niet vaak was dat positief. In één van zijn laatste nummers zegt hij sorry tegen zijn zoontje voor de break-up met Monique.

Volgens de manager van de zanger is André „gewend aan een turbulent leven, maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop”, aldus Sjoerd Bodewes. „Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Sarah van Soelen naar kliniek om te dealen met media-aandacht: ‘Onbegrijpelijk’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.