Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 18 jul 2021

Britney Spears: ‘Ga niet optreden als mijn vader nog bepaalt wat ik draag, zeg, doe of denk’

In een uitgebreid bericht op Instagram heeft Britney Spears flink van zich afgebeten nadat mensen continu negatief op haar berichten reageren. De zangeres zegt daarbij haar haters tegemoet te komen door niet meer voor volle zalen op te gaan treden en dat mensen haar de hoop op een beter leven afnemen.

„Aan degenen die kritiek hebben op mijn dansvideo’s: ik ga de komende tijd toch niet meer op podiums optreden als mijn vader nog bepaalt wat ik draag, zeg, doe of denk”, begint Britney haar verhaal, refererend aan het feit dat haar vader Jamie optreedt als haar curator en zo’n beetje alles bepaalt wat Britney wel en niet mag doen.

Britney is er klaar mee

„Ik heb dat de afgelopen dertien jaar gedaan. Ik deel liever video’s van mezelf in mijn woonkamer in plaats van op een podium in Las Vegas waar mensen niet eens mijn hand konden schudden omdat ze te ver heen waren en ik zelf ook high werd door hun wiet.”

De zangeres doet haar verhaal naast een plaatje met de quote „neem me zoals ik ben, of lik m’n reet, eet stront en stap in Lego.” De zangeres gaat verder door te schrijven dat ze niet meer op wil treden met remixes van haar oude nummers, maar nieuw materiaal wil laten horen. Ook haar zusje Jamie Lynn krijgt er van langs. „Ik vind het niet leuk dat mijn zus bij een awardshow MIJN NUMMERS zong. De zogenaamde steun in mijn omgeving heeft me diep gekwetst!”

Hoop op een beter leven

Britney valt al jaren onder het curatorschap van haar vader, maar wil daar onderuit en weer zelf haar eigen beslissingen gaan nemen. Hoop op een beter leven is naar eigen zeggen het enige dat ze nog heeft, al proberen mensen dat volgens haar ook weg te nemen.

„Aan alle vrouwen die zeggen dat het gek is dat ik nog steeds hoop heb en in sprookjes geloof: fuck you! Hoop is alles dat ik nu nog heb. Je hebt mazzel dat ik überhaupt nog iets post. Als je niet leuk vindt wat je ziet, ontvolg me dan!”

„Mensen proberen hoop te ontnemen omdat het een van de meest kwetsbare en fragiele dingen is die er bestaat”, gaat de Amerikaanse verder. „Ik ga nu een fucking sprookjesboek lezen. Als mijn dansvideo’s in mijn woonkamer niet aan jouw standaard voldoen, ga dan ook een fucking boek lezen!”

Groot lek bij testbedrijf: iedereen kon valse reis- en toegangsbewijzen maken

Interpol zoekt Nederlandse jongeren die landgenoten op Mallorca zwaar toetakelden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Britney Spears: ‘Ga niet optreden als mijn vader nog bepaalt wat ik draag, zeg, doe of denk’
Sluiten