Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Entertainment 28 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes ‘kiest voor zichzelf’ na incident op Ibiza met Lil Kleine

In de trailer van het nieuwe seizoen van In The Vaes Lane, de realityshow van Jaimie Vaes, doet ze uit de doeken dat ze zich op zichzelf gaat focussen. Zij en haar verloofde, Lil Kleine, nemen voorlopig afstand van elkaar. In mei zou Vaes gewond zijn geraakt, mogelijk vanwege mishandeling door Lil Kleine. Begin juni kwam het stel naar buiten met een video, waarin ze zeiden dat die geruchten niet klopten.

Nu geeft Vaes dus aan dat zij en de rapper even niet samen zijn. „Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten zodat ik even mijn rust kan pakken, ook voor hem. Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk.”

Jaimie Vaes ontkent mishandeling door Lil Kleine: ‘Hij gaat wel wat liever doen’

Realityserie Jaimie Vaes

In de serie zien kijkers onder meer hoe Jaimie samen met zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. Het seizoen zou eigenlijk in het teken staan van een bruiloft, want Lil Kleine en Vaes zouden elkaar op het Spaanse eiland eeuwige trouw beloven. Maar het liep allemaal anders. „Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Het is ook echt het laatste wat ik had gewild. Alleen dit is wel het leven. Leuk is anders”, zegt Jaimie in de eerste beelden die zijn gedeeld door de zender. 

Het incident op Ibiza komt ook aan bod in het tweede seizoen van de realityserie. Die is vanaf 15 juli te zien op Discovery+. „Het is reality. Heel Nederland heeft kunnen meegenieten van het drama dus ja, ik kan er nu niet heel veel anders van maken dan dat dit speelt”, zegt ze daarover.

Mogelijke mishandeling door Lil Kleine

Lil Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De rapper werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. In de video waarin Lil Kleine en Vaes de geruchten ontkennen, zeiden ze dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Maar wat er nou precies was gebeurd op Ibiza, zeiden ze niet.

Vandaag postte Vaes ook een cryptische quote in haar verhaal op Instagram. „Wanneer je iemand al je liefde, je tranen en je dromen hebt gegeven… Het is moeilijk om die mensen opnieuw te geloven, maar niemand vertelt je dit: de mensen die je pijn doen, doen dat alleen omdat ze nog steeds op zoek zijn naar iets. Ze willen je liefhebben, maar weten niet hoe ze zichzelf moeten liefhebben.” Zij en Lil Kleine volgen elkaar niet langer op Instagram.

Ruzie tussen Van Ranst en BPOC2020 over ‘misleiding en leugenachtige praktijken’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.