Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

André Hazes deel triljoen: zanger hint op een nieuwe relatie

De breuk tussen André Hazes en Monique Westerberg, de moeder van zijn kind, is definitief. Dat stelde de zanger vannacht op Instagram. Ook hint hij op een mogelijke relatie met de influencer Sarah van Soelen. „Dat sluit ik niet uit.”

André Hazes was gisteren (weer eens) het gesprek van de dag, toen bleek dat zijn relatie (weer eens) was gestrand. Niet alleen omdat de berichten hierover ontelbaar keer werden gelezen, ook omdat mensen aan de andere kant liefdesnieuwtjes over de volkszanger zat zijn.

Hazes ‘was alles wat hij niet is’

„Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken”, schrijft de zoon van wijlen André Hazes. Hij gaat uitgebreid verder op zijn social media-kanaal: „Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Dit is zijn complete verhaal:

André Hazes en Sarah van Soelen

Hij vond in die periode veel steun bij Sarah van Soelen. „Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen.

Rust in zijn hoofd

Westerberg liet gisteren al via Instagram weten dat Hazes heel overhaast was vertrokken. De keuze was „voor mij abrupt, ik heb het niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet.”

Zij beklemtoont „onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving”. Monique wenst André „rust in zijn hoofd en hart zodat er ruimte ontstaat van binnen om zijn patronen en daarmee zijn ongelukkig zijn, te kunnen doorbreken”.

Tim Hofman helpt op tv en in podcast de jonge zwevende kiezers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
André Hazes deel triljoen: zanger hint op een nieuwe relatie
Sluiten