Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 3 jan 2021

Badr Hari voor vierde keer vader geworden, dit keer van tweeling

Badr Hari is voor de vierde keer vader geworden. De kickbokser en zijn vrouw Daphne Romani zijn vanaf zondag de trotse ouders van de tweeling Nora en Ayden. Dat maakt Romani bekend via het sociale medium Instagram.

Vijf kinderen voor Hari en Romani

Romani heeft een foto van de voetjes van de tweeling geplaatst. Daarbij schrijft ze: „Zo gezegend met mijn mini crew. Ontmoet Nora en Ayden.” In totaal heeft ze nu vijf kinderen met Hari: Amber-May (2012), Houda (2016) , Aïcha (2019) en dus de pasgeboren tweeling. Het stel trouwde in 2016

Romani maakte vorig jaar eind november bekend in verwachting te zijn. Destijds liet ze echter nog niet al te veel los over de kindjes: zo zei ze niets over het geslacht en heeft ze ook niet verteld dat ze in verwachting was van een tweeling.

Felicitaties

De felicitaties stromen uiteraard al binnen. Zo reageert tv-bioloog Freek vonk: „Geweldig ❤️❤️”. Arie Boomsma schrijft: „Zo mooi. Veel liefs!” Ook Badr Hari zelf doet een duit in het zakje: „M’n liefdes ❤️❤️”.

Lees ook: Komende week op verschillende plekken kans op (natte) sneeuw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Badr Hari voor vierde keer vader geworden, dit keer van tweeling
Sluiten