Shazney Redan
Shazney Redan Entertainment 22 dec 2020

Kim Kardashian geeft geld weg na zwaar jaar: ‘Ik wil de liefde verspreiden’

Realityster Kim Kardashian maakt op Twitter bekend dat ze geld weggeeft om mensen te helpen na een moeilijk jaar. Kardashian staat erom bekend dat zij zich inzet voor mensen. Zo belde zij twee weken geleden een gevangene vóór zijn executie. De 40-jarige Kardashian geeft daarom aan duizend mensen 500 dollar weg (omgerekend zo’n 409 euro).

Met haar vrijgevigheid hoop ze mensen in deze periode te helpen.

‘I want to spread the love’

Ze legt uit dat ze met deze daad „de liefde wil verspreiden”. Op Twitter schrijft de influencer: „Hey guys! 2020 is moeilijk geweest en velen maken zich zorgen over het betalen van huur, het op tafel zetten van eten of over een cadeau onder de boom voor hun kinderen. Ik wil de liefde verspreiden door 500 dollar naar 1000 mensen te sturen.”

Het bericht van de realityster gaat inmiddels viral. Veel mensen hebben gereageerd door hun ‘$cashtag’ onder het bericht achter te laten. Sommige mensen delen foto’s van gezinnen, in de hoop 500 dollar te ontvangen.

Einde van Keeping Up With The Kardashians

De tv-ster en haar beroemde familie maken een einde aan Keeping Up With The Kardashians. Seizoen 20 zal begin volgend jaar te zien zijn. Kardashian-fan? Niet getreurd, want ze zullen niet van de tv-schermen verdwijnen. De familie heeft namelijk een meerjarig contract getekend voor een nieuwe show met streamingdienst Hulu. Benieuwd naar de 13 meest dramatische momenten uit Keeping Up With The Kardashians? Die vind je hier.

Lees ook: Kim Kardashian reageert op feest: ‘Nu ik jullie aandacht toch heb…’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kim Kardashian geeft geld weg na zwaar jaar: ‘Ik wil de liefde verspreiden’
Sluiten