Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 29 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian reageert op feest: ‘Nu ik jullie aandacht toch heb…’

Het is je vast niet ontgaan; Kim Kardashian’s luxe feestje op een privé-eiland. Met al haar vrienden en de hele Kardashian-clan reisde ze af naar een tropisch eiland om daar eens een goed feestje te vieren voor haar 40ste verjaardag. En wat kreeg Kim voor haar verjaardag? Een flinke bak kritiek. Daar reageert ze nu op. Maar niet op de manier die je misschien zou verwachten.

„Nu ik jullie aandacht toch heb weten te krijgen, wil ik iedereen eraan helpen herinneren dat we allemaal moeten gaan stemmen. Er zijn nog maar een paar dagen te gaan,” zegt Kim, die verder niet inging op de commotie die ontstond nadat ze foto’s online zette van haar luxe verjaardagsfeest op een privé eiland. Ook bij veel van de trouwe fans van de reality-ster schoot dat in het verkeerde keelgat.

Uitbundig feest in coronatijd

„Het gaat me er niet om dat ze dat doet, maar waarom moet je dat zo openbaren als miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en gezondheidszorg zijn gekomen vanwege het coronavirus? Dat is gewoon niet netjes,” vindt een volger. Veel andere volgers vonden het smakeloos om zo met je rijkdom te koop te lopen. Ook waren er fans die er niks verkeerds in zagen. „Het is haar geld, ze heeft het zelf verdiend en dus mag ze dat uitgeven op de manier die ze wil.”

Het getuigt inderdaad niet van veel inlevingsvermogen, zo’n luxe feest op een prive-eiland terwijl de Verenigde Staten midden in de coronacrisis zit. Daar komt ook nog eens bij dat geen van de gasten op het feest een mondkapje droeg noch afstand hield. Dat was, zei Kim, omdat iedereen twee weken vóór het feest in quarantaine was gegaan. Ook hadden de feestgangers allemaal meerdere Health checks gedaan.

Toch doet dit incident denken aan een situatie van tien jaar geleden, waarbij Kim misschien ook even de realiteit uit het oog verloor. Tijdens een vakantie verloor de reality-ster namelijk haar diamanten oorbel in de oceaan. Terwijl zij hevig geëmotioneerd haar sieraad zoekt, roept haar zus Kourtney: „Kim, er zijn mensen die doodgaan.” Veel Twitteraars gaan daar nu mee aan de haal.

Lees ook: Corona-adviseur van Trump: geen coronavaccin in VS voor januari

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.