Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Entertainment 5 jul 2020 / 10:44 uur

Kanye West doet gooi naar Amerikaans presidentschap

Rapper Kanye West gaat het écht proberen: hij doet een gooi naar het Amerikaanse presidentschap. Dat maakt de 43-jarige bekend via Twitter. West kondigde zijn kandidaatschap aan op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.

God vertrouwen

,,We moeten ons nu de belofte van Amerika realiseren door God te vertrouwen, onze visie verenigen en aan onze toekomst te bouwen”, zegt West. ,,Ik ben presidentskandidaat.”

Dit is echter niet de eerste keer dat de rapper aankondigt dit jaar president te willen worden. Vijf jaar geleden, tijdens zijn speech bij de Video Music Awards, zei West dat hij streefde naar het presidentschap in 2020. ,,Zoals jullie hadden kunnen raden, ik heb besloten om president te willen worden in 2020″, zei hij destijds. Er werd om gelachen, maar de rapper bleef zijn wens herhalen en lijkt die nu dus waar te maken.

Steun

West kreeg op Twitter natuurlijk meteen steun van zijn vrouw, Kim Kardashian West. Ook Tesla-oprichter Elon Musk reageerde positief op de aankondiging: ,,Je hebt mijn volledige steun!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kanye West doet gooi naar Amerikaans presidentschap
Sluiten