Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Entertainment 19 feb 2015 / 12:40 uur

Waylon zingt André Hazes

Waylon doet mee aan de drie avonden Holland zingt Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat heeft producent Stage Entertainment donderdag bekendgemaakt. De zanger maakt zijn debuut bij de reeks concerten rond André Hazes.

Lees ook: Metro’s recensie van de eerste Holland Zingt Hazes in 2013.

,,Hij is een cultfiguur en ik vind het een eer en uitdaging om de zo geliefde songs te mogen vertolken", laat Waylon in een persbericht weten. Bij een Vrienden van Amstel Live-uitzending van RTL Late Night stroomden, toen Marcel Veenendaal van Di-Rect Kleine Jongen vertolkte, de Hazestranen nog over Waylons wangen.

Andere artiesten die meedoen aan Holland zingt Hazes zijn Danny de Munk, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Jeroen van der Boom, Martijn Fischer, Ruth Jacott en Anita Meyer. Ook Roxeanne en André Hazes Jr. zijn van 26 tot en met 28 maart van de partij.

Waylon zong Hazes al eerder samen met Jeroen van der Boom. Het nummer zie en hoor je hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waylon zingt André Hazes
Sluiten