Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 29 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Winactie: maak kans op twee toffe LEGO-pakketten (Porsche en vriendschapsboomhut)

Sinterklaas én kerst komen eraan, dus is het tijd om cadeautjes uit te zoeken voor vrienden, familie en alle andere mensen die je leuk vindt. Maar wat koop je voor iemand die alles al heeft, of iemand die zegt dat-ie niks hoeft? Juist, dan moet je met iets origineels komen. En wij hebben het ideale voor jou: twee toffe LEGO-pakketten, die je ook nog eens (als je wint) gratis en voor niks krijgt.

Wij mogen namelijk namens LEGO drie keer twee pakketten weggeven. Dat zijn er dus zes in totaal. Het gaat om drie keer de vriendschapsboomhut en drie keer een Porsche-pakket.

Maak kans op twee LEGO-pakketten

Het gaat dus om een pakket om een vriendschapsboomhut mee te bouwen en eentje voor een Porsche, of precies gezegd de Formula E® Porsche 99X Electric. Perfecte cadeaus voor kinderen én volwassenen dus. Met de boomhut kun je toch nog een beetje buiten spelen, ook als het slecht weer is. Haal bijvoorbeeld honing uit een bijenkorf, maak vogelhuisjes met een bankschroef, laat de windmolen draaien om de lift omhoog te takelen en nog veel meer.

En dan hebben we ook nog de Porsche, zeer geschikt voor de Formule 1-fans onder ons. Met dit pakket kun je alle details van deze raceauto nabouwen. Daarna kun je de race echt beleven met behulp van de LEGO Technic AR-app en augmented reality. Kruip in de huid van een echte Porsche Formule E-coureur en kies zelf op welk circuit je racet.

Let op: het is niet mogelijk om aan te geven welk pakket je wilt.

Meedoen

Jij wilt vast en zeker ook zo’n tof LEGO-pakket winnen. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 5 december, 12.00 uur. Nog voor pakjesavond begint, krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.