Erik Jonk
Erik Jonk Winacties 14 okt 2021

Winnen: maak kans op winnend Speelgoed van het Jaar 2021

Op 6 september zijn de vakjury-winnaars van de jaarlijkse verkiezing Speelgoed van het Jaar bekendgemaakt. Publiek kan tot en met 25 oktober stemmen op het favoriete speelgoed, waarna de publieksprijzen bekend worden gemaakt. In de aanloop naar de bekendmaking op 2 november, houdt Metro een winactie met niet minder dan negen prijzen. Het gaat daarbij om winnend speelgoed natuurlijk.

De verkiezing Speelgoed van het Jaar is al bijna 50 jaar een begrip. Het geldt als goede raadgever voor ouders en verzorgers bij het kopen van speelgoed en spellen. Al dan niet om cadeau te geven natuurlijk. Deze Speelgoed van het Jaar-verkiezing kent enkele nieuwe categorieën, zoals spellen, duurzaam en puzzels. Bovendien is er deze keer ook een vakjuryprijs aan de verkiezing toegevoegd.

Stemmen voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar

Maar uiteraard zijn er ook weer de publieksprijzen. Iedereen mag stemmen op zijn of haar favorieten in de verschillende categorieën en dat kan hier. Stemmen kan tot maandag 25 oktober.

Metro geeft 3×3 prijzen weg. Het gaat hier om de winnaars van de categorie volwassenen. Doe mee en maak kans op het Speelgoed van het Jaar. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Welk speelgoed je krijgt als je een van de winnaars bent, wordt bepaald door loting.

Speelgoed van het Jaar dat je kunt winnen

• 20 second Shotdown
Doldwaas partyspel voor 5 tot 20 spelers.

0_second_showdown_achterkant

• VW T1 Campingbus
Playmobile-variant van de karakteristieke Volkswagenbus.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

• Mysterium Park
Kennisspel om een mysterie in het circus op te lossen.

Winnaar speelgoed van het jaar verkiezing 2021

Doe mee! Je kunt deelnemen tot en met maandag 18 oktober.

Barbie-versie van vrouwelijke ruimtevaarder gaat echt de ruimte in

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Winnen: maak kans op winnend Speelgoed van het Jaar 2021
Sluiten