Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Energierekening laag houden, maar toch warm de winter door? Win een warmtekussen (t.w.v. 89,95 euro)

Niets lekkerder dan in de winter lekker warm thuiszitten, toch? Je thermostaat omhoog gooien is met de stijgende energieprijzen niet zo’n lekker idee, maar er zijn gelukkig ook duurzamere opties. Een warmtekussen, bijvoorbeeld. En je hebt geluk: wij mogen van Stoov® zes kussens weggeven.

Zo’n warmtekussen kost eigenlijk 89,95 euro, maar als je wint, krijg je ‘m gratis en voor niets. Ook handig: je kunt ‘m overal mee naartoe nemen. Op de bank, in bed, in de tuin of op reis: met een warmtekussen heb jij altijd een warm gevoel.

Win een warmtekussen

We horen je denken: ‘Wat is een warmtekussen?’. Nou, dat is een kussen met infrarood warmtetechnologie. Dat is een soort techniek waar je het warm van krijgt (letterlijk). Daarnaast stimuleert het je bloedsomloop, wat weer zorgt voor ontspannen spieren en gewrichten. Het kussen heeft drie warmteniveaus van minimaal 34 tot maximaal 42 graden en verwarmt je tot zes uur lang. De hoezen van de Ploov zijn geschikt voor in de wasmachine. Het warmtekussen is op te laden met een USB-kabel en daarna draadloos te gebruiken.

Daarnaast is de Ploov dus duurzaam. Je kunt de thermostaat namelijk iets lager zetten, omdat je vooral jezelf verwarmt en niet de hele ruimte. Op die manier bespaar je dus energie. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook goed voor je portemonnee, want met elke graad die de thermostaat lager wordt gezet, bespaar je al zo’n 7 procent energiekosten per jaar.

winnen, warmtekussen
Foto: Stoov

Meedoen

Heb je nu al zin om te knuffelen met zo’n fijn warmtekussen? Heel begrijpelijk. Dan doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 25 oktober, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan). En houd je mailbox maandag de 25ste goed in de gaten, want heb je gewonnen, dan vragen we naast je adres ook nog even naar je favoriete kleur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.