Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Winnen: meevaren op een authentiek schip (t.w.v. 134 euro)

Altijd al mee willen varen op een authentiek, groot schip? Dit is je kans! Metro mag namelijk twee mensen blij maken met een plekje op het schip De Morgenster, een zogeheten Tall Ship. Die vaart dinsdag 5 oktober namelijk van Rotterdam naar Scheveningen en jij kunt mee! Normaliter betaal je voor twee mensen 134 euro, maar jij mag (als je wint) gratis en voor niks aan boord stappen.

Wind door je haren, de frisse zeelucht én de hele vaart een mooi uitzicht. Wat wil je nog meer?

Winnen: een middag meevaren op een authentiek schip

Volgend jaar zal Fair Ferry met de Morgenster haar pioniersvaart maken, naar Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Je snapt het: dan zit je langer dan een middagje op het schip. Maar als je gewoon ‘even’ mee wil varen, of alvast een voorproefje wil, is dinsdag 5 oktober de ideale dag voor jou.

Het schip vaart dan de Nieuwe Waterweg af en zeilt over de Noordzee naar Scheveningen. Je mag zelfs de bemanning helpen met zeilen, navigeren en het schip besturen. En geen zorgen: je hoeft geen doorgewinterde zeiler te zijn. De bemanning legt het met alle liefde uit. Wil je liever relaxen, lekker kijken en je laten vervoeren? Dat is ook helemaal goed.

Belangrijk detail: maandag 4 oktober bellen we de winnaar, na 12.00 uur. Omdat de proefvaart dinsdagmiddag al is, moet je zeker weten dat je kunt. Omcirkel deze dag dus in je agenda! De afvaart is in Rotterdam, om 13.30 uur. Er is plek voor twee, dus neem je beste vriend(in), partner of een familielid gezellig mee.

Meedoen

We snappen dat je nu al uitkijkt naar meevaren op dit authentieke schip. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 4 oktober, 12.00 uur. Daarna bellen we de winnaar. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.