Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Winacties 16 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Winnen: een anyways-abonnement op een hybride familiewagen (t.w.v. 545 euro)

Het is de week van de mobiliteit en om je een stukje vooruit te helpen, mogen we van anyways – het eerste Nederlandse flexibele auto abonnement – een abonnement op een auto weggeven. Dat klinkt misschien gek, een abonnement op een auto, maar is eigenlijk heel handig! Je hebt dan een eigen auto, die je ook op elk moment weg kunt doen. Een maand veel op pad voor je werk? Dan is zo’n abonnement de ideale oplossing.

We kunnen er niet omheen: de wereld is in beweging. Je wil natuurlijk zo flexibel mogelijk meebewegen, maar op een manier die past bij jouw leven. Hoe fijn is het dat je gewoon kunt gaan en staan waar, maar vooral wanneer je wil. Zelfs als je geen auto hebt, geeft anyways je de mogelijkheid om toch van die flexibiliteit te genieten. Je stapt zo voor je deur in je eigen auto.

Winnen: een abonnement op een hybride familie-auto (t.w.v. 545 euro)

Bij anyways kun je zelf kiezen voor het type auto dat je wil: stadsauto, hatchback, ruimtewagen, schakel of automaat, hybride of in de nabije toekomst elektrisch. Meer dan kiezen hoef je niet te doen. De auto wordt uit stilstaande voorraad bij de autodealer gehaald en staat binnen 72 uur voor je deur. Je zit nergens aan vast, want na een maand kun je het abonnement stoppen wanneer jij dat wilt. De weg naar vrijheid was nog nooit zo makkelijk.

De voorwaarden

Bij deze winactie gaat het om de hybride familiewagen. Een abonnement van een maand op die auto kost 545 euro, plus nog 199 euro eenmalige kosten voor het starten van je abonnement. Maar als je wint krijg je dat dus helemaal gratis! Je zal wel zelf moeten tanken en eventuele boetes zelf moeten betalen.

Ook zitten er een paar voorwaarden aan de actie: je bent minimaal 18 jaar, in het bezit van een geldig rijbewijs en vaste woon- of verblijfplaats in NL. Verder is een voorwaarde dat je door de checks komt en akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

winactie, anyways, auto, hybride

Meedoen

Dat je een maand lang (bijna) gratis auto wil rijden, begrijpen we heel goed. Daarom doe je er goed aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mensen die meedoen aan de winactie én ingeschreven zijn, maken namelijk extra kans. Meedoen kan tot en met maandag 4 oktober, 12.00 uur. Daarna krijgen de winnaars persoonlijk bericht. Vul hieronder je gegevens in om mee te doen (er wordt verder niets met je gegevens gedaan):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Winnen: een anyways-abonnement op een hybride familiewagen (t.w.v. 545 euro)
Sluiten