Redactie Metro
Redactie Metro Winacties 10 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

WIN een DI-RECT-kersttrui

Kerst- en DI-RECT-fans opgelet! Wil jij kans maken op een dikke kersttrui van deze band? Dat kan!

Bij een feestje hoort goede muziek. Daarom nodigen KPN en DI-RECT je uit om morgenavond om 20.30 uur samen de feestdagen af te trappen met een livestream Rockconcert vanuit het Kurhaus. Om zoveel mogelijk huiskamers te vullen met livemuziek, hebben zij de handen ineengeslagen. Alle KPN-klanten krijgen het concert cadeau, maar ook niet-klanten kunnen het vanaf twee euro volgen via www.di-rect.com.

Win een DI-RECT-kersttrui

Naast goede muziek, hoort bij de feestdagen ook een toffe outfit. Daarom heeft DI-RECT samen met kunstenaars Jamel Armand en Baretta een cotton X-Mas Sweater ontworpen. De trui – in old school kerstkleuren – is gelimiteerd, maar wij mogen er drie weggeven.

De winactie is gesloten. De winnaars zijn Anita te Gussinklo (Loenen aan de Vecht), Willem de Wal (Leeuwarden) en Kelly Letsch (Den Haag).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.